Ήρθες στη πόλη των Σερρών σαν φοιτητής. Επιτέλους! Η πιο ωραία περίοδος στην ζωή σου μόλις ξεκίνησε. 

Ο εξοπλισμός του σπιτιού σου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, όμως, πλήρως. Το πλυντήριο ρούχων σου λείπει, όπως και η μυρωδιά των φρεσκοπλυμένων ρούχων από την μαμά σου.

Πλύσιμο ρούχων

Η απόσταση όμως σας χωρίζει και η μεταφορά θα γίνεται πιο σπάνια στην αρχή, ώσπου να προσαρμοστείς στους ρυθμούς της πόλης και της καθημερινότητας σου.

Για σένα λοιπόν έχουμε την λύση! Το EasyWash, αποτελεί ένα πολύ πρωτοποριακό καθαριστήριο αυτοεξυπηρέτησης (self service laundry), το οποίο διαθέτει εγγυημένα, τις χαμηλότερες τιμές στις Σέρρες.

EasyWash-Κατάστημα

Το ίδιο σού παρέχει όλες τις υπηρεσίες που θα σου θύμιζαν την μαμά σου στο πλύσιμο των ρούχων. Πάμε να δούμε τα βασικά βήματα που θα κάνεις εκεί όταν το επισκεφτείς για πρώτη φορά!

Πλύσιμο Ρούχων 

EasyWash-Πλύσιμο ρούχων

Στο EasyWash  εξοικονομείς χρόνο και χρήμα. Γιατί πλένεις την μπουγάδα σου μόνος σου (ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, κουρτίνες, καλύμματα) σε επαγγελματικά πλυντήρια πλήρως αυτοματοποιημένα μέσα σε 30 λεπτά και μόνο από 3€. Η πλύση της μπουγάδας σου γίνεται ατομικά σε κάθε πλυντήριο. Μπορείς να φέρεις το απορρυπαντικό και το μαλακτικό σου ή να αγοράσεις απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή του καταστήματος μόνο με 0,50€.

Πάρε τα ρούχα σου πίσω στεγνά 

EasyWash-Στεγνωτήριο

Το στέγνωμα και το σίδερο μπορεί πλέον να ανήκει στο παρελθόν! Τα ρούχα σου, μέσα σε 30 λεπτά στεγνώνουν και τα περισσότερα με ένα απλό δίπλωμα, μπαίνουν στην ντουλάπα σου  χωρίς να χρειάζονται σίδερο, μυρωδάτα, αφράτα και ατσαλάκωτα. Σαν να είναι η μαμά σου στο σπίτι!

Το EasyWash θα το βρεις ανοικτό από τις 8:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ, 365 ημέρες τον χρόνο, και τις Κυριακές. Ώστε να μπορείς να το επισκεφυείς όποτε εσύ βρεις απαραίτητο ελεύθερο χρόνο.

EasyWash-Καθημερινό ωράριο

Το EasyWash, θα το βρεις επί της οδού Φιλίππου 8, Σέρρες και για περισσότερες πλήροφορίες στο τηλέφωνο  (+30) 694 840 8039, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Easywash Serres   .