Ετοιμάζεσαι για την εξεταστική σου και θέλεις επιτέλους να περάσεις το μάθημα που σε βασανίζει τόσο καιρό…

Copy Write-Εξεταστική

Το μάθημα επιμένει, ο καθηγητής το ίδιο και ο βαθμός σου δεν πλησιάζει το 5 με τίποτα! Σκέφτεσαι ότι κάτι πρέπει να κάνεις, ώστε να απαλλαγείς μία για πάντα από αυτό.

Το Φωτοτυπείo Copy Write, βρίσκεται εδώ για κάθε τέτοια κατάσταση. Με παρουσία στο χώρο εδώ και 11 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό χιλιάδων φοιτητών.

Copy Write-Κατάστημα

Δίπλα στον φοιτητή 

Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση κάθε φοιτητή, χρησιμοποιεί προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό. Ενώ δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, διασφαλίζει ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα. Στο ίδιο μπορείς να βρεις: φωτοτυπίες, εκτυπώσεις και αναλώσιμα.

Copy Write-Εκτυπώσεις

Το ίδιο δείχνοντας μεγάλη ευαισθησία στις φοιτητικές σου ανάγκες, σου προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Σε ψηφιακές εκτυπώσεις, βιβλιοδεσίες, μετατροπές αρχείων αλλά και σημειώσεις μαθημάτων και θέματα εξεταστικής, που ανανεώνονται συνεχώς. Επιπλέον, παραμένει ανοιχτό και τις Κυριακές, ώστε να μπορεί να σε εξυπηρετεί πάντα!

Copy Write-Αναλώσιμα Είδη

Ειδικότερα, μπορεί να εκτυπώσει σε όλα τα μεγέθη χαρτιών κάθε είδους εργασία ή βιβλία όπως για παράδειγμα εκτυπώσεις εργασιών σε μέγεθος Β5. Ενώ, αναλαμβάνει και τη βιβλιοδεσία τους με διάφορους τρόπους και ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Όπως είναι η περιμετρική θερμοκόληση, που γίνεται στα περιοδικά, με ματ εξώφυλλο και σαν κανονικό βιβλίο!

Copy Write-Δέσιμο Βιβλίου

Παράλληλα, στο Copy Write έχεις τη δυνατότητα ανάλογα με τη σχολή σου, ΕΑΔΣΑ, Δομικών Έργων, Μηχανολογίας, Γεωπληροφορικής, να τυπώσεις σχέδια σε πολύ μεγάλο μέγεθος, ακόμη και έγχρωμα, ενώ επίσης μπορείς και να τα σκανάρεις.

Copy Write-Σκάνερ

Autocad

Επιπλέον, κάτι που σίγουρα οφείλεις να γνωρίζεις είναι πως, στο Copy Write ένας από τους υπευθύνους, διαθέτει γνώσεις Autocad. Κι έτσι ο ίδιος, μπορεί να σε βοηθήσει σε μια αντίστοιχη εκτύπωση, επισημαίνοντάς σου οτιδήποτε χρειάζεται αλλαγή ή δείχνοντάς σου κάτι, που δεν γνωρίζεις αλλά και λύνοντας διάφορες απορίες σου. Εάν, λοιπόν, αναρωτιέσαι και ψάχνεις πού να τυπώσεις Autocad, το Copy write είναι εδώ για σένα, με πραγματικά βοηθητικό χαρακτήρα.

Copy Write-Autocad

Επισκέψου και εσύ το κατάστημα και πες αντίο στο μάθημα που δεν μπορούσες να περάσεις μέχρι τώρα!

Το Copy Write, μπορείς να το βρεις επί της οδού Μεραρχίας 42, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο  (+30) 23213 00797, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Copy Write.