Ξέρουμε πως οι συναντήσεις με την παρέα σου όσο είσαι φοιτητής δεν σταματάνε ποτέ! Έξοδοι, φαγητό, ποτό και αμέτρητοι καφέδες…

Τον καλύτερο καφέ της πόλης θα τον πιεις στον πιο γνωστό πεζόδρομο και φυσικά στο τοπ στέκι όλων των φοιτητών, που αλλού στην Αβησσυνία, η οποία έχει χρόνια πτυχίο στην διασκέδαση με την παρέα σου!

Αβησσυνία Cafe

Εμείς σήμερα θα σου παρουσιάσουμε τα 4+1 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο Αβησσυνία, από το πρωί έως το βράδυ και να περάσεις τέλεια.

Ας ξεκινήσουμε!

Απολαυστικός καφές 

avisinia-serres-www-foititisonline-7
Αβησσυνία Cafe

Εδώ θα πιεις τον καλύτερο καφέ της πόλης στην καλύτερη τιμή, γιατί ξέρουμε ότι είναι κάτι που σε απασχολεί σαν φοιτητή. Δροσερός freddo espresso, freddo cappuccino και για τους πιο κλασικούς φοιτητές φραπές.

Αβησσυνία Cafe

Ατελείωτο gaming 

Αβησσυνία Cafe

Μέσα από μία τεράστια ποικιλία επιτραπέζιων ομαδικών παιχνιδιών είναι εδώ για να σε κάνει να κολλήσεις με τις ώρες. Κάνοντας σε να ξεχάσεις το διάβασμα που ίσως να σε περιμένει στο σπίτι. Κυρίαρχος όλων εννοείται πως είναι το αγαπημένο, όλων των φοιτητών, tichu!

Αβησσυνία Cafe

Γευστικό ρακόμελο 

Αβησσυνία Cafe

Και σαν έρθει το βραδάκι σε περιμένουν τα ρακόμελα και μιλάμε στο πληθυντικό, γιατί γνωρίζουμε πως δεν θα πιεις μόνο ένα, καθώς η γεύση και το άρωμά τους σε προδιαθέτει για μεγάλη συνέχεια.

Νόστιμα πιάτα 

Αβησσυνία Cafe

Εάν σε πιάσει η λιγούρα σου πίνοντας το πρωινό σου καφεδάκι ή την μπύρα σου τότε τα νέα γευστικά και απολαυστικά πιάτα είναι εδώ για να σου την καταπολεμήσουν και να σε κάνουν να θες να τα δοκιμάσεις όλα! Τοστάκια, λαχταριστές τορτίγιες και διάφορες ποικιλίες από κρεατικά ώστε να συνοδέψεις την μπύρα ή το ρακόμελο σου, αλλά και ψαρικά για το ουζάκι σου.

More info 

 

Την Αβησσυνία θα την βρεις επί της οδού  Κουντουριώτου 13, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικά στο 2321052147, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Αβησσυνία Cafe.