Σπουδάζεις μακρυά από το σπίτι σου και δεν μπορείς να πηγαίνεις συχνά το καταλαβαίνουμε..

Δεν έχεις κάποιο πλυντήριο στο σπίτι και σου λείπουν τα φρεσκοπλυμένα και μυρωδάτα ρούχα της μαμάς σου και αυτό το καταλαβαίνουμε.. Γι’ αυτό και έχουμε την λύση στο πρόβλημα σου για ξενοιάσεις μια για πάντα!

Το πλυντήριο των ονείρων σου

EasyWash | Self Service Πλυντήρια-Στεγνωτήρια Σέρρες

Το EasyWash είναι εδώ για σένα, για να σε βγάλει από την δύσκολη θέση, για να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να πας τα άπλυτα ρούχα στη μαμά σου το ΣΚ.. Το πιο σύγχρονο και οικονομικό καθαριστήριο βρίσκεται στις Σέρρες.

Αποτελεί ένα πολύ πρωτοποριακό καθαριστήριο αυτοεξυπηρέτησης (self service laundry), το οποίο μάλιστα, διαθέτει εγγυημένα, τις χαμηλότερες τιμές στις Σέρρες.

Επιπλέον, κάτι άλλο που κάνει το EasyWash ασύγκριτο, είναι το γεγονός πως χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο και επαγγελματικό εξοπλισμό, ώστε να ικανοποιεί κάθε «καθαρή» σου ανάγκη.

Πηγαίνεις εκεί, λοιπόν πλένεις και στεγνώνεις την κουβέρτα σου, το πάπλωμά σου, τις κουρτίνες σου, τα μαξιλάρια σου, τα ρούχα σου. Καθώς και ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς ότι μπαίνει σε πλυντήριο, μέσα σε 1 ώρα από 3,5€ μόνο, χρησιμοποιώντας εάν θέλεις και το δικό σου απορρυπαντικό–μαλακτικό. Ασφαλώς, εκεί, υπάρχουν οδηγίες για να σε βοηθήσουν και να σε καθοδηγήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

EasyWash Υπηρεσίες 

Πλύσιμο 

EasyWash | Self Service Πλυντήρια-Στεγνωτήρια Σέρρες

Στο Easywash Self Service Laundry εξοικονομείς χρόνο και χρήμα γιατί πλένεις την μπουγάδα σου μόνος σου (ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, κουρτίνες, καλύμματα) σε επαγγελματικά πλυντήρια πλήρως αυτοματοποιημένα μέσα σε 30 λεπτά και μόνο από 3€. Η πλύση της μπουγάδας σου γίνεται ατομικά σε κάθε πλυντήριο. Μπορείς να φέρεις το απορρυπαντικό και το μαλακτικό σου ή να αγοράσεις απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή του καταστήματος μόνο με 0,50€.

Στέγνωμα 

easywash-serres-www.foititisonline (6)
EasyWash | Self Service Πλυντήρια-Στεγνωτήρια Σέρρες

Το στέγνωμα και το σίδερο στο Easywash Self Service Laundry μπορεί πλέον να ανήκει στο παρελθόν. Τα ρούχα σου, μέσα σε 30 λεπτά στεγνώνουν και τα περισσότερα με ένα απλό δίπλωμα, μπαίνουν στην ντουλάπα σου. Χωρίς να χρειάζονται σίδερο, χωρίς χνούδι, μυρωδάτα, αφράτα και ατσαλάκωτα.

Φαντάσου, λοιπόν, πως μπορείς να πλύνεις μία μεγάλη ποσότητα ρούχων, στο μεγάλο πλυντήριο 13 κιλών από 5€ μόνο. Βέβαια, να μην ξεχάσουμε να σου αναφέρουμε πως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο το πλυντήριο ή μόνο το στεγνωτήριο, από 0,50€. Έτσι, χρησιμοποιώντας το στεγνωτήριο του EasyWash, τα ρούχα σου      κυριολεκτικά αποστειρώνονται, δίχως τη σκόνη και τα καυσαέρια, που θα είχαν, απλώνοντας τα σε έναν εξωτερικό χώρο, ενώ το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό, που τα ρούχα σου δεν χρειάζονται ούτε σιδέρωμα.

easywash-serres-www.foititisonline (5)
EasyWash | Self Service Πλυντήρια-Στεγνωτήρια Σέρρες

Επίσης, τα ρούχα ή οι κουβέρτες σου, πλένονται μόνα τους και δεν μπαίνουν με ρούχα άλλων. Έτσι, είναι σαν να τα πλένεις μόνος στο σπίτι σου!

Μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να περιμένεις να τελειώσει το πλύσιμο. Μπορείς απλώς να βάλεις μπρος το πλύσιμο και να επιστρέψεις σε 35 λεπτά. Όσο δηλαδή είναι και η διάρκεια της πλύσης. Εάν, βέβαια, προτιμάς να περιμένεις εκεί, στο EasyWash έχεις δωρεάν Wi-fi, περιοδικά και τηλεόραση με συνεχή μουσική (ξένη και ελληνική), ώστε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται εκεί το χρόνο σου.

More Infos: 

EasyWash | Self Service Πλυντήρια-Στεγνωτήρια Σέρρες

Πήγαινε τώρα την μπουγάδα σου στο EasyWash, που είναι συνέχεια ανοικτό για σένα  από τις 8:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ, 365 ημέρες τον χρόνο και τις Κυριακές. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Σερρών επί της οδού Φιλίππου 8, ενώ μπορείς να επικοινωνήσεις και τηλεφωνικά στο 694 840 8039.