Η σημασία των snacks, δηλαδή τα ενδιάμεσα γεύματα μπορεί να μην μπορούν να αντικαταστήσουν τα κυρίως γεύματα, αλλά μπορούν να ενταχθούν αξιοπρεπώς στο καθημερινό μας πρόγραμμα.

arxontoula-bakirtzi-serres-diatrofologos-diaitologos-serres-www.foititisonline (2)
Μπακιρτζή Αρχοντούλα– Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Φυσικά, δεν περιέχουν το σύνολο των θρεπτικών συστατικών που πρέπει να λαμβάνει οργανισμός μας. Όμως θα μπορούσαν να θεωρηθούν τα σημαντικότερα γεύματα της ημέρας!

Τα snacks μας σταματούν από την κατανάλωση ενός μεγαλύτερου γεύματος, το οποίο πιθανότατα να μην είναι και πολύ υγιεινό.

Με την βοήθεια της Μπακιρτζή Αρχοντούλας – Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, η οποία θα σε βοηθήσει με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ειδικές διατροφικές συμβουλές της, να χάσεις άμεσα κάθε γραμμάριο που σε αφήνει μακριά από τον στόχο σου και να αποκτήσεις πιο σωστές διατροφικές συνήθειες.

Πάμε να δούμε τι μπορείς να βάλεις αύριο το πρωί στην τσάντα σου, ώστε να τσιμπήσεις στην σχολή!

Ξηροί καρποί 

Μπακιρτζή Αρχοντούλα – Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Είναι δυναμωτικοί, θρεπτικοί και θα σου δώσουν την απαραίτητη ενέργια που χρειάζεσαι για να συνεχίσει την ημέρα σου στην σχολή.

Κριτσίνια 

Μπακιρτζή Αρχοντούλα – Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Εδώ, οι επιλογές σου είναι πολλές, διότι και  ποικιλία είναι μεγάλη, προτίμησε τα, διότι θα σου δώσουν την αίσθηση κορεσμού που χρειάζεσαι και επιπλέον το στομάχι σου δεν θα είναι άδειο.

Φρούτα 

Μπακιρτζή Αρχοντούλα– Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Μπορείς να επιλέξεις ότι φρούτο εποχής θέλεις. Extra tip η μπανάνα είναι ένα φρούτο πλούσιο σε κάλιο, το οποίο θα σε αφήσει χορτάτο και με την αίσθηση πως έχεις φάει και κάτι γλυκό.

More Info

Μπακιρτζή Αρχοντούλα – Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Την Μπακιρτζή Αρχοντούλα – Κλινική Διαιτολόγο Διατροφολόγο θα την βρεις επί της οδού Δελαπόρτα 3, Σέρρες, καθώς και στο τηλέφωνο 23210 20717 ή 693 71 28 779, όπως και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Διαιτολογικό Γραφείο Μπακιρτζή Αρχοντούλας