Είμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού και η θερμοκρασία συνεχώς ανεβαίνει! Όλοι καταφεύγουν στην παραλία για να δροσιστούν για έναν απολαυστικό καφέ. Εάν παρέμεινες στην πόλη, σου έχουμε τις πιο απολαυστικές λύσεις για να δροσιστείς!

Happily coffee & food

Οι λύσεις φυσικά βρίσκονται στο Happily coffee & food, στο οποίο βρίσκεται εδώ και καιρό η καρδιά του καφέ ενώ το ίδιο αποτελεί το σημείο κατατεθέν για όποιον ξέρει να επιλέγει τον καλύτερο Delivery καφέ στην πόλη.

Μην ξεχνάς άλλωστε πως ένας καφές Happily μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα!

Freddo espresso με 1,50€

Happily coffee & food

Εδώ θα βρεις τον καφέ που αγαπάς. Θα τον απολαύσεις και στην καλύτερη τιμή με μόνο 1,50€, τι άλλο θέλεις;

Φραπές με 1€

Happily coffee & food

Εάν είσαι λάτρης του κλασικού και του απλού καφέ καλά κάνεις, άλλωστε ο φραπές έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές! Έτσι ο καφές που τόσο λατρεύεις γίνεται πιο απολαυστικός που εάν τον δοκιμάσεις μία φορά και σε τόσο χαμηλή τιμή τότε σίγουρα δεν θα θες να το αλλάξεις ποτέ.

Freddo Cappuccino με 2€

Happily coffee & food

Για εσένα που σου αρέσει η έντονη γεύση και τα δυνατά χαρμάνια, αλλά και ο καφές  σου να περιέχει την extra γεύση, επέλεξε την εκλεκτή γεύση του freddo Cappuccino με την καλύτερη συνταγή.

Mπαγκέτα μισού μέτρου 2€

Happily coffee & food

Οι πιο απολαυστικές μπαγκέτες μισού μέτρου με τα καλύτερα και πιο ποιοτικά υλικά μπορούν να γίνουν δικές σου με μόνο 2€. Επειδή χωρίς να πιεις το καφεδάκι σου θα θέλεις και κάτι να τσιμπήσεις τότε η επιλογή σου είναι σίγουρα εδώ.

More info 

Happily coffee & food

Για περισσότερα μπορείς να περάσεις από το κατάστημα Happily coffee & food που βρίσκεται επί της οδού Κομνηνών & Κοσμά Αλεξανδρίδη Γωνία στην Πλατεία Παναγίτσας ή τηλεφωνικά στο: 23210 67490 ή What’s up-697 690 69 και Vodafon-694 444 82 22.