Η εποχή αλλάζει ο Χειμώνας είναι εδώ και οι αποχρώσεις αλλά και οι υφές στο νέο σου σπίτι γίνονται πιο cozy. 

Θέλεις μαλακά ριχτάρια, μαξιλάρια και ό, τι άλλο μπορεί να δώσει μία πιο χουχουλιάρικη διάθεση στο σπίτι σου.

Το Izi shop είναι ένα κατάστημα με είδη σπιτιού. Το οποίο μπορεί να δώσει λύση σε κάθε μικρή ή μεγάλη σου ανάγκη.

Το ίδιο βρίσκεται στην πόλη των Σερρών εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχουν μάλιστα δύο καταστήματα που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη του σπιτιού σου.

Διακόσμηση σαλονιού 

Izi shop-Διακοσμητικά σε χρυσές αποχρώσεις

Οι αποχρώσεις του μπλε και του χρυσού θα δώσουν στο σπίτι σου έναν χαρακτήρα σύγχρονο και στιλάτο. Δύο πολλοί must χειμωνιάτικοι συνδυασμοί που θα κάνουν κάθε γωνιά του σπιτιού σου να μην περνάει απαρατήρητη.

Izi shop-Διακόσμηση σε μπλε αποχρώσεις

Αλλά και οι nude αποχρώσεις είναι και αυτές μέσα στη λίστα για τη χειμωνιάτικη διακόσμησή σου. Ξύλινα διακοσμητικά που θα δώσουν έναν γήινο χαρακτήρα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σου.

Izi shop-Nude αποχρώσεις

Στυλ και στην κουζίνα

Izi shop-Δοχεία αποθήκευσης

Μπορείς εύκολα να δώσεις στυλ στην κουζίνα σου με όμορφα δοχεία αποθήκευσης.

Μεταλλικά, με τύπωμα ή κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο, μπορούν να κάνουν την κουζίνα σου λειτουργική και ταυτόχρονα να δώσουν και έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας.

Δοκίμασε να δημιουργήσεις θεματικές γωνιές μέσα στο σπίτι σου και φρόντισε να τοποθετήσεις κομμάτια “κλειδιά” που θα ξεχωρίζουν μέσα σε αυτό!

Τα Izi shops, θα το βρεις σε δύο διευθύνσεις Βενιζέλου 19 και Πλ. Εμπορίου 9, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 232 105 5208, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  IZI shops -Σέρρες