Ξέρουμε πως όταν επισκέπτεσαι το πατρικό σου σπίτι, που μπορεί να είναι και μακριά, σαν φοιτητής που είσαι ξεχνάς τα περισσότερα πράγματά σου εκεί, τα οποία και φυσικά μετά χρειάζεσαι. 

Για όλους τους φοιτητές, λοιπόν, υπάρχει η ACS courier που είναι πάντα στο πλευρό τους και φροντίζει για τα προσωπικά τους αντικείμενα, ώστε να φθάσουν ασφαλή έξω από την πόρτα τους.

Αυτά είναι μερικά από τα αντικείμενα που μπορεί σίγουρα να σου στείλει η μαμά σου την επόμενη φορά!

Τρόφιμα 

Είμαστε βέβαιοι πως το φαγητό της μαμάς σου θα είναι το πρώτο που θα σου λείπει στην φοιτητική σου ζωή. Λίγο η σχολή, λίγο οι έξοδοι, λίγο και το ότι δεν έχεις ιδέα από μαγειρική κάνουν την ζωή σου πιο δύσκολη σε θέμα φαγητού. Γιαυτό και με την ACS courier, θα φτάσει απευθείας έξω από την πόρτα σου, σαν να βγήκε μόλις από τον φούρνο. Καλή σου όρεξη!

Έγγραφα 

ACS courier

Κάποιο σημαντικό έγγραφο που χρειάζεσαι για την σχολή σου και βρίσκεται ξεχασμένο στο πατρικό σου, έρχεται εδώ εύκολα και γρήγορα.

Ρούχα

acs-serres-kartela-www.foititisonline (8)
ACS courier

Φρεσκοπλυμένα και καθαρά όπως μόνο η μαμά σου ξέρει να τα κάνει έτσι. Γιατί φτάνουν άμεσα και σου εγγυόμαστε πως ακόμη και εκείνη τη στιγμή θα εξακολουθεί να μυρίζουν υπέροχα.

Η φιλοσοφία της ACS

ACS courier

Η φιλοσοφία της ACS courier έχει διαμορφωθεί με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες των φοιτητών, ενώ δείχνει πως «τα πάντα» πηγαίνουν«παντού».

Γνωρίζοντας πολύ καλά τον φοιτητικό χώρο, η ACS, εγγυάται τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση σε κάθε φοιτητική σου ανάγκη, που έχει να κάνει με οποιαδήποτε μεταφορά ή αποστολή.

Για αυτό και μπορείς να την εμπιστευτείς, ακόμη και για την αποστολή του laptop, που ξέχασες το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Τώρα με την ACS, όλα γίνονται πιο εύκολα!

More Infos 

ACS courier

Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου 91, Σέρρες και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 23210 50887 & 23210 50889, καθώς και στην σελίδα στο facebook: ACS Courier, όπως και στο website της εταιρείας: www.acscourier.net συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα.