Στο Copy Write θα ανακαλύψεις ότι αναζητάς για την γραφική σου ύλη στην σχολή και στο γραφείο 

Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση κάθε φοιτητή, εδώ θα ανακαλύψετε προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό. Ενώ δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, οι υπεύθυνοι διασφαλίζουν ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα. Στο κατάστημα μπορείς να βρεις: φωτοτυπίες, εκτυπώσεις και αναλώσιμα.

Μάλιστα, οι ίδιοι δείχνοντας μεγάλη ευαισθησία στις φοιτητικές σου ανάγκες, σου προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Σε ψηφιακές εκτυπώσεις, βιβλιοδεσίες, μετατροπές αρχείων αλλά και σημειώσεις μαθημάτων και θέματα εξεταστικής, που ανανεώνονται συνεχώς.

Τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εκτυπώσεων 

Διαθέτοντας, άλλωστε, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα για εκτυπώσεις και εξοπλισμό, το Φωτοτυπείo Copy Write μπορεί να εγγυηθεί απίστευτα αποτελέσματα σε ό, τι και αν ζητήσεις!

Για Σχέδιο ή Αφίσα, εκτυπώνεις μόνο εδώ! Το Φωτοτυπείo Copy Write, επί της οδού Μεραρχίας 42 στις Σέρρες εδώ και 11 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης.

Περιμετρική θερμοκόληση

Ειδικότερα, μπορεί να εκτυπώσει σε όλα τα μεγέθη χαρτιών κάθε είδους εργασία ή βιβλία όπως για παράδειγμα εκτυπώσεις εργασιών σε μέγεθος Β5. Ενώ, αναλαμβάνει και την βιβλιοδεσία τους με διάφορους τρόπους και ανάλογα με τις ανάγκες σου. Όπως είναι η περιμετρική θερμοκόληση, που γίνεται στα περιοδικά, με ματ εξώφυλλο και σαν κανονικό βιβλίο!

Παράλληλα, στο Copy Write έχεις τη δυνατότητα ανάλογα με τη σχολή σου, ΕΑΔΣΑ, Δομικών Έργων, Μηχανολογίας, Γεωπληροφορικής, να τυπώσεις σχέδια σε πολύ μεγάλο μέγεθος, ακόμη και έγχρωμα, ενώ επίσης μπορείς και να τα σκανάρεις.

Autocad

Επιπλέον, κάτι που σίγουρα οφείλεις να γνωρίζεις είναι πως, στο Copy Write ένας από τους υπευθύνους, διαθέτει γνώσεις Autocad. Κι έτσι ο ίδιος, μπορεί να σε βοηθήσει σε μια αντίστοιχη εκτύπωση, επισημαίνοντάς σου οτιδήποτε χρειάζεται αλλαγή ή δείχνοντάς σου κάτι, που δεν γνωρίζεις αλλά και λύνοντας διάφορες απορίες σου. Εάν, λοιπόν, αναρωτιέσαι και ψάχνεις πού να τυπώσεις Autocad, το Copy write είναι εδώ για σένα, με πραγματικά βοηθητικό χαρακτήρα.

Βρες κι εσύ όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σε είδη γραφείου, που χρειάζεσαι και επωφελήσου από τις μοναδικές τιμές του. Για άμεση, υπεύθυνη εξυπηρέτηση σε πραγματικά οικονομικές τιμές και άψογο αποτέλεσμα σε κάθε εκτυπωτική εργασία, μπορείς να απευθυνθείς στο Φωτοτυπείo Copy Write.

FACEBOOK: Copy Write
LOCATION: Μεραρχίας 42, Σέρρες
EMAIL: copywrite.serres@gmail.com
Τηλ.: (+30) 23213 00797

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here