Το Φωτοτυπείo Copy Write, επί της οδού Μεραρχίας 42 στις Σέρρες, δραστηριοποιείται στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης.

Στο πλευρό του φοιτητή

 

Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση κάθε φοιτητή, χρησιμοποιεί προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό ενώ δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια. Διασφαλίζει ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Μάλιστα, το Φωτοτυπείo Copy Write δείχνοντας μεγάλη ευαισθησία στις φοιτητικές σου ανάγκες. Σου προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ψηφιακές εκτυπώσεις, βιβλιοδεσίες, μετατροπές αρχείων αλλά και σημειώσεις μαθημάτων και θέματα εξεταστικής, που ανανεώνονται συνεχώς. Διαθέτοντας, άλλωστε, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα για εκτυπώσεις και εξοπλισμό. Το Φωτοτυπείo Copy Write μπορεί να εγγυηθεί απίστευτα αποτελέσματα σε ό, τι και αν ζητήσεις.

Εκτύπωση σε όλα τα μεγέθη χαρτιών

Ειδικότερα, μπορεί να εκτυπώσει σε όλα τα μεγέθη χαρτιών κάθε είδους εργασία ή βιβλία. Όπως για παράδειγμα εκτυπώσεις εργασιών σε μέγεθος Β5 ενώ. Αναλαμβάνει και βιβλιοδεσία τους με διάφορους τρόπους. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, όπως είναι η περιμετρική θερμοκόληση, που γίνεται στα περιοδικά!

Γνώση προγράμματος Autocad 

Copy Write
Copy Write

Παράλληλα, στο Copy Write έχεις τη δυνατότητα ανάλογα με τη σχολή σου, ΕΑΔΣΑ, Δομικών Έργων, Μηχανολογίας, Γεωπληροφορικής, να τυπώσεις σχέδια σε πολύ μεγάλο μέγεθος, ακόμη και έγχρωμα, ενώ επίσης μπορείς και να τα σκανάρεις.

Επιπλέον, κάτι που σίγουρα οφείλεις να γνωρίζεις είναι πως, στο Copy Write ένας από τους υπευθύνους, διαθέτει γνώσεις Autocad και έτσι ο ίδιος, μπορεί να σε βοηθήσει σε μια αντίστοιχη εκτύπωση, επισημαίνοντάς σου οτιδήποτε χρειάζεται αλλαγή ή δείχνοντάς σου κάτι, που δεν γνωρίζεις αλλά και λύνοντας διάφορες απορίες σου. Εάν, λοιπόν, αναρωτιέσαι και ψάχνεις πού να τυπώσεις Autocad, το Copy write είναι εδώ για σένα, με πραγματικά βοηθητικό χαρακτήρα.

Ανοιχτό για να σε εξυπηρετήσει

 

Copy Write
Copy Write

Και μην ξεχνάς πως, εάν είσαι φοιτητής της ΕΑΔΣΑ, μπορείς να ενημερώνεις τους υπευθύνους το Copy Write είτε τηλεφωνικά είτε μέσω facebook για την εξεταστική ή γενικά για τις εξετάσεις σου, και το φωτοτυπείο Copy Write, παραμένει ανοιχτό για να σε εξυπηρετήσει.

More Info

Βρες κι εσύ όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σε είδη γραφείου, που χρειάζεσαι και επωφελήσου από τις μοναδικές τιμές του Copy Write! Για άμεση, υπεύθυνη εξυπηρέτηση σε πραγματικά οικονομικές τιμές και άψογο αποτέλεσμα σε κάθε εκτυπωτική εργασία, μπορείς να απευθυνθείς στο Φωτοτυπείo Copy Write. Και το καλύτερο, την περίοδο της εξεταστικής είναι όλη μέρα ανοιχτά!
Το Copy Write βρίσκεται επί της οδού Μεραρχίας 42, Σέρρες και για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2321 3 0079, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebook Copy Write .