Χριστίνα Παπαφράγκου Studio Fotoγραφίας ένα φωτογραφείο στο πλευρό κάθε φοιτητή

Το Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της φωτογραφίας.

Το ίδιο αναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία κάθε ανάγκη σου. Προκειμένου να απαθανατίσει τις μικρές ή μεγάλες φοιτητικές στιγμές σου, όπως αυτή της ορκωμοσίας σου.

Γνώση, εμπειρία & εξέλιξη

Η γνώση, η εμπειρία και η συνεχής εξέλιξη της Χριστίνας στον τομέα της φωτογραφίας, εξασφαλίζει πραγματικά πάντοτε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μαζί με την ίδια και την ομάδα της μπορείς να εξασφαλίσεις τις καλύτερες φωτογραφίες. Ακόμη και από το πρώτο σου φοιτητικό party στο αγαπημένο σας μαγαζί. Τέλειο;

Πολύ καλές προσιτές τιμές

Επιπλέον, ένα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό του Χριστίνα Παπαφράγκου Studio Fotoγραφίας είναι οι πολύ καλές τιμές. Καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση που το χαρακτηρίζει. Οι φωτογραφίες έρχονται στα χέρια σου άμεσα κι όποτε ακριβώς τις χρειάζεσαι.

Φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίου & διπλώματος οδήγησης

Ασφαλώς, μπορείς να το επισκεφθείς και για φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης. Αλλά και για φωτογραφίες που αφορούν κάθε άλλο επίσημο έγγραφο που μπορεί να χρειαστείς για τη σχολή σου.

Το Studio Fotoγραφίας της Χριστίνας Παπαφράγκου το βρίσκεις σε έναν νέο, σύγχρονο και ανανεωμένο χώρο. Στο κέντρο της πόλης των Σερρών και συγκεκριμένα επί της οδού Δημοσθένους Φλωριά 8.

Η Χριστίνα θα βρίσκεται εκεί με το χαμόγελό της και τον αγαπημένο της φωτογραφικό φακό προκειμένου να απαθανατίσει τις ομορφότερες στιγμές της φοιτητικής σου ζωής και με drone! Are you ready;

WEBSITE: studiophoto.gr
FACEBOOK: STUDIO FOTOγραφίας Christina Papafragou – Mantzaridi
LOCATION: Δημοσθένους Φλωριά 8, Σέρρες
Τηλ.: (+30) 23210 63918

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here