Ένας νέος και ανανεωμένος χώρος στο κέντρο της πόλης, που σε περιμένει να τον γνωρίσεις και να τον αγαπήσεις. 

Στον πεζόδρομο της πόλης θα βρεις ένα cafe-bar, που θα σε ικανοποιήσει με τα καλύτερα ροφήματα από το πρωί έως και το βραδάκι.

Το Noel είναι η νέα πρόταση στη διασκέδαση της πόλης. Ένα φρέσκο μαγαζί που συγκεντρώνει όλη την πόλη γύρω του κάθε στιγμή της μέρας.

Noel Cafe Bar

Τα μοναδικά χαρμάνια του καφέ και τα ροφήματα θα γίνουν η αγαπημένη σου πρωινή συνήθεια. Αλλά και από νωρίς το απόγευμα θα απολαύσεις το κρασάκι ή την μπύρα σου σε ένα περιβάλλον που θα σε μαγέψει.

Στο Noel η διασκέδαση είναι θέμα φιλοσοφίας. Το φιλικό και ζεστό περιβάλλον, αλλά και οι υπεύθυνοι θα σε κάνουν να αισθανθείς όμορφα και οικία. Κάτι που θα κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί το αγαπημένο σου στέκι.

Noel-Cafe

Επιπλέον, στο Noel θα ανακαλύψεις τις θεματικές βραδιές που ανανεώνονται συνεχώς σύμφωνα με την εποχή. Το επόμενο καφεδάκι σου θα το απολαύσεις εδώ. Μην αργείς άλλο!

Συνδέσου με τα social media και ακολούθησε το νούμερο ένα μαγαζί της πόλης. Εδώ θα ζήσεις κάποιες από τις καλύτερες μέρες αλλά και νύχτες της ζωή σου με καλή παρέα και την πιο ονειρεμένη ατμόσφαιρα.

Noel-Κρασί

Το Noel, θα το βρεις επί της οδού Χατζηιακώβου & Π. Τσαλδαρη, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30)698 098 3114, καθώς και στα social media facebook Noel Cafe Bar και instagram  noel_cafe.bar