Το Ζαχαροπλαστείο Βασάκη σε γλυκαίνει κάθε στιγμή της μέρας!

Το Ζαχαροπλαστείο Βασάκη είναι ένα ζαχαροπλαστείο που φροντίζει να σου προσφέρει καθημερινά τα πιο λαχταριστά και γευστικά γλυκά.

Βρίσκεται στην πόλη των Σερρών από το 1970 και η ενασχόλησή του με τα γλυκά δηλώνει την μεγάλη του αγάπη για αυτά.

Γλυκές επιλογές που θα λατρέψεις  

Μέσα στο κατάστημα θα βρεις ότι μπορείς να φανταστείς και θα γευθείς τους πιο λαχταριστούς συνδυασμούς. Ασφαλώς, και θα πρέπει να δοκιμάσεις το τοπικό έδεσμα της πόλης τον ακανέ που σίγουρα θα σε αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις και γιατί όχι να μην τον πας και στη μαμά σου όταν επιστρέψεις! Άλλωστε ο ακανές βασάκη είναι must για κάθε Σερραίο φοιτητή και όχι μόνο!

Επιπλέον, εδώ θα βρεις το πιο λαχταριστό προφιτερόλ, το καλύτερο και πιο ποιοτικό παγωτό, πάστες αλλά και το vaflaki! To πιο λαχταριστό γλύκισμα για κάθε στιγμή. Λαχτάρισες vaflaki πήγαινε στο Βασάκη!

Απόλαυση και από το σπίτι! 

Θέλεις να απολαύσεις το αγαπημένο σου γλυκάκι και βρίσκεσαι σπίτι; Με ένα τηλέφωνο ή με μία παραγγελία θα έρθει απευθείας στην πόρτα σου φρέσκο και μυρωδάτο.

Έφτασες στις Σέρρες και θέλεις μια γλυκιά απόλαυση; Τρέξε στο Βασάκη! Πάρε την παρέα σου και δοκιμάστε μοναδικές και ιδιαίτερες γεύσεις που θα σας κάνουν να μην τις αποχωρίζεστε ποτέ.

FACEBOOK: Βασακη
WEBSITE: www.vasaki.gr
LOCATION: Εθ. Αντίστασης 10, Σέρρες
Τηλ.: (+30) 2321 055535

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here