Τα μαλλιά είναι η δύναμή σου! Σου δίνουν αέρα, αυτοπεποίθηση και στυλ στην καθημερινότητά σου. BARBERICO 

Θα πρέπει να τα προσέχεις και να τα περιποιήσεις συνεχώς για να είναι δυνατά και υγιή. Στις Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis, κάθε άντρας βρήκε ό, τι αναζητούσε! BARBERICO

Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis

Ένα σύγχρονο barberico για εμφανίσεις που γράφουν ιστορία. Ο υπεύθυνος είναι ένας άνθρωπος που φροντίζει πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Για μαλλιά λαμπερά με το καλύτερο styling.

Ανάλογα με τον τύπο, το στυλ και τον χαρακτήρα του καθένα ξεχωριστά θα εφαρμόσει αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει και μπορείς να υποστηρίξεις.

Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis-Ο επαγγελματίας για κάθε σου αλλαγή

Στον όμορφο χώρο με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στη διακόσμηση που έχει δημιουργήσει, ο ίδιος ο Βασίλης Τσαϊλής, προσφέρονται περαιτέρω εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ανάλογα με τις ανάγκες και το στυλ του καθενός.

Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis-Ένα σύγχρονο barberico

Φέτος μπορείς να επιλέξεις κουρέματα που θα αναδείξουν το σχήμα του προσώπου, τα έντονα μάτια, αλλά και τις γωνίες σου μέσα από πολλά styles που κυκλοφορούν για το 2018-2019.

Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis
Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis-Τάσεις 2018-2019

Επιπλέον, διάφορα καινοτόμα προϊόντα θα δώσουν στο look σου μία νότα ανανέωσης, αλλά και φρεσκάδας κάτι που θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο φρέσκα και λαμπερά.

Τις Ανδρικές Κομμώσεις Vasilis Tsailis, θα τις βρεις επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου 23, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 23210 20094, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Κομμωσεις ανδρων vasilis.