Αρχοντούλα Μπακιρτζή Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Σέρρες, μαζί της θα καταφέρεις να αποκτήσεις το σώμα που ονειρευόσουν

Η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Αρχοντούλα Μπακιρτζή βρίσκεται δίπλα σου. Κι αυτό ώστε να αναλάβει τη διατροφή σου και να αλλάξει το σώμα σου εύκολα, στοχευμένα και αποτελεσματικά με βάση τις ανάγκες σου. Επιπλέον, βασικό αντικείμενο απασχόλησής της αποτελεί η διατροφή των αθλητών αλλά και των φοιτητών ΤΕΦΑΑ.

Οι καλύτερες μέθοδοι

Η ίδια βρίσκεται στις Σέρρες εδώ και πολλά χρόνια. Ενώ στόχος της είναι να εφαρμόζει πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τα πιο αποτελεσματικά μηχανήματα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Λιπομετρητής-σωματοαναλυτής Tanita MC 780

Η Αρχοντούλα Μπακιρτζή διατηρεί ένα σύγχρονο διαιτολογικό κέντρο το οποίο μάλιστα είναι το μοναδικό στην πόλη που διαθέτει τον λιπομετρητή-σωματοαναλυτή Tanita MC 780. Ένα μηχάνημα για λιπομέτρηση και τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος με μεγάλη ακρίβεια. Το συγκεκριμένο μηχάνημα σου δίνει τη δυνατότητα για ολική λιπομέτρηση του σώματος, αλλά και τμηματική. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διαγνώσει το ποσοστό, τα κιλά λίπους και μυϊκής μάζας, σε κάθε χέρι ξεχωριστά, σε κάθε πόδι ξεχωριστά καθώς και στον κορμό σου. Με αυτόν το τρόπο γνωρίζεις άμεσα πόσα κιλά επιθυμείς να χάσεις και από ποιο σημείο του σώματος σου. Επιπλέον, ένας αθλητής, όπως και ένας φοιτητής ΤΕΦΦΑ μπορεί να διαγνώσει την ισορροπία των μυών του, αλλά και την κατανομή μυών στα κάτω και άνω άκρα.

Υπηρεσίες
  • Λιπομέτρηση και Τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος με μεγάλη ακρίβεια με το νέο λιπομετρητή – σωματοαναλυτή  Tanita MC 780
  • Παχυσαρκία παιδιών και ενηλίκων
  • Κλινικές καταστάσεις (ασθένειες)
  • Αθλητική Διατροφή
  • Εγκυμοσύνη – Θηλασμός
  • Βουλιμία – Ανορεξία
  • Διατροφικές συμβουλές σε παιδιά
  • Συντήρηση

FACEBOOK: Διαιτολογικό Γραφείο Μπακιρτζή Αρχοντούλας 
WEBSITE: www.abakirtzi.gr
LOCATION: Δελαπόρτα 3, Σέρρες
Κινητό: 693 712 8779
Τηλ.: (+30) 23210 20717

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here