Απίστευτη αντίδραση χορτοφάγου που έφαγε κρέας μετά από 22 χρόνια! Έφαγε κοτόπουλο, μοσχάρι και… μεδούλι!

Αυτοί που συνειδητά επιλέγουν να κόψουν το κρέας, ιδιαίτερα τελευταία, είναι αρκετοί.

Επιλέγουν τη χορτοφαγία ή και το να  μην τρώνε ούτε τα παράγωγα, δηλαδή αβγά, γάλα, τυροκομικά. Και φυσικά μια τέτοια επιλογή καταλήγει να  γίνεται τρόπος ζωής, τον οποίο τον ακολουθούν πιστά οι οπαδοί του.

Κάποιοι στην πορεία, για τους δικούς τους λόγους, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν, όμως, την επιλογή τους αυτή και να εντάξουν κανονικά το κρέας στη διατροφή τους. Πώς, όμως, μπορεί να είναι η επάνοδός τους σε αυτές τις διατροφικές συνήθειες;

Οι διατροφικές μας επιλογές είναι κάτι που πρέπει πάντα να είναι σεβαστό, όμως δεν έχετε ποτέ αναρωτηθεί για το ποια θα ήταν η αντίδραση κάποιου χορτοφάγου όταν καταναλώσει κρέας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από αυτό;

Στο παρακάτω video, λοιπόν, η Stephanie Potakis, που ισχυρίζεται ότι δεν έχει καταναλώσει κρέας για 22 χρόνια, τρώει κοτόπουλο, μοσχάρι και μεδούλι σε ένα εστιατόριο στο Σικάγο και φαίνεται να το απολαμβάνει ιδιαίτερα!

Στο τέλος του απολαυστικού γεύματος, το δώρο του σεφ ήταν τα ανάλογα εγκώμια και μια μεγάλη αγκαλιά. Βέβαια όλο αυτό είναι υπό αμφισβήτηση δεδομένου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι casting director στον σατιρικό ιστότοπο The Onion, ενώ η ευκολία με την οποία τρώει τα ζουμερά κομμάτια κρέατος σαν να είναι εξοικειωμένη με αυτόν τον τύπο διατροφής μπορεί να θεωρηθεί και ύποπτη.

Δείτε το σχετικό video και τα σχόλια δικά σας!

Με πληροφορίες από: www.e-radio.gr