Οι καλύτερες στάσεις για να απολαύσετε καφέ… to go στην πόλη των Σερρών.

Αναζητήσαμε και βρήκαμε τα καλύτερα και πιο αρωματικά καφεδάκια της πόλης. Στις παρακάτω στάσεις, που ειδικεύονται στον φρεσκοαλεσμένο καφέ ενώ ετοιμάζουν καφέδες «στο χέρι». Διαθέτουν και όμορφους χώρους αν θελήσουμε να καθίσουμε για ένα σύντομο coffee break.

Ακολουθούν, λοιπόν τα 4+1 καλύτερα take away cafe της πόλης των Σερρών με αλφαβητική σειρά:

1Happily coffee & food

Happily coffee & food

Το Happily coffee & food, ήταν το πρώτο take away καφέ σε ολόκληρο το Ν. Σερρών που κατάφερε και έκανε μόδα τον καλό espresso. Το ίδιο, βρίσκεται και δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2012, με το πρώτο κεντρικό κατάστημά του στην έξοδο του Λευκώνα Σερρών και με ένα νέο κατάστημα τώρα επί της οδού Κομνηνών & Κοσμά Αλεξανδρίδη γωνία, στην πλατεία της Παναγίτσας, στην καρδιά της πόλης των Σερρών.

Στο Happily coffee & food, αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν τον τέλειο καφέ για σένα και για αυτό, αμέσως θα γίνει το αγαπημένο σου σημείο για να παίρνεις τον καθημερινό σου καφέ, πριν τη σχολή, στο διάλειμμα, κατά τη διάρκεια του shopping ή κάθε φορά που σου έρχεται επιθυμία για καφεΐνη.

Δείτε περισσότερα, εδώ.

2Ιtalian café firenze

Ιtalian café firenze

Ένα από τα πιο δημοφιλή meeting point στην πόλη των Σερρών. To Ιtalian café firenze, στην καρδιά της πόλης, αποτελεί το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Σερραίων αλλά και των φοιτητών, που αναζητούν έναν πραγματικά καλό καφέ στο χέρι. Το ίδιο, όντας το πρώτο take away καφέ της πόλης των Σερρών. Φροντίζει να ξυπνά κάθε πρωί τους Σερραίους φοιτητές, που πριν το μάθημά τους στη σχολή, κάνουν μία στάση από το γνωστό σημείο.

Μεταξύ των πολύ ισχυρών σημείων του είναι, ο αυθεντικός espresso (ένας από τους καλύτερους στην πόλη) καθώς επίσης και οι φυσικοί χυμοί του. Λέμε «τέλος» στις πρόχειρες λύσεις και επιλέγουμε μία διεύθυνση για take away καφεΐνη. Μετράει, και ακούει στο όνομα Ιtalian café Firenze.

3Juice Box

Juice Box

Aυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως, στο Juice Box ο καφές του είναι εξαιρετικός. Άλλωστε, η επιλογή των καφέδων Illy έχει συμβάλει σε αυτό. Μάλιστα, εκείνο που πρέπει να ξέρεις είναι πως, όλοι οι καφέδες σερβίρονται και με σαντιγί ενώ επίσης, όλοι οι καφέδες διατίθενται και ντεκαφεϊνέ.

Σου προτείνουμε, μάλιστα, να προσθέσεις στον καφέ σου και μία κουταλιά γανόδερμα (reishi) για έξτρα ευεγερτικές ιδιότητες, κάνε το και θα μας θυμηθείς. Το juicing, που γίνεται στο Juice Box, είναι πραγματικά μοναδικό όμως και οι καφέδες του δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα.

4Le Petit Cafe

la-cafe-www.foititisonline (2)
Le Petit Cafe

Το καφέ στο δρόμο της Μεραρχίας, απέναντι από τη στάση του λεωφορείου για το ΤΕΙ. Με δωρεάν wifi, τέλειο καφέ και λαχταριστές κρέπες. Ένας διαφορετικός αέρας πνέει στο Le Petit Cafe, επί της οδού Μεραρχίας 51, στην πόλη των Σερρών.

Εκεί, μάλιστα, μπορείς να καθίσεις εύκολα με την παρέα σου πριν ή μετά τη σχολή, καθώς βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη στάση του λεωφορείου για το ΤΕΙ. Ακόμη και να μαζευτείτε για την επόμενη ομαδική εργασία σας για τη σχολή, μιας και στο Le Petit Cafe, πέραν από τον πολύ καλό καφέ, έχεις και δωρεάν wifi. Μία ατμόσφαιρα μοντέρνα και οικεία, δημιουργείται εκεί από το άρωμα του καλού καφέ.

5The coffee store & The coffee store 2

The coffee store & The coffee store 2

Cozy περιβάλλον και αέρα εξωτερικού βρίσκεις στο The coffee store & The coffee store 2, μαζί με αρωματικό καφέ και φρεσκοψημένα κρουασάν, που δίνουν άλλη γεύση στο πρωινό σου. Για να απολαύσουμε, λοιπόν, τον πιο μυρωδάτο espresso, όπως του αξίζει, αλλά και όπως σου αξίζει, επισκεφθήκαμε, δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε το The coffee store & The coffee store 2.

Πρόκειται για δύο take away coffee, καταστήματα, τα οποία βρίσκεις πολύ εύκολα. Στις δύο εξόδους της πόλης των Σερρών, προς Δράμα επί της οδού Αθανασίου Αργυρού 1 και προς Θεσσαλονίκη επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 154. Eκεί θα βρεις μία  λίστα με διάφορους καφέδες, ροφήματα και χυμούς.

Από εμάς, καλή απόλαυση!