Προτείνει η editor Όλγα Σμάγαδου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γιορτή την οποία γιορτάζουμε κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου. Η μέρα γιορτάζεται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, αν και δεν είναι ημέρα αργίας. Αυτή τη μέρα τα ζευγάρια δίνουν όρκους αγάπης και πίστης ενώ ανταλλάσσουν δώρα μεταξύ τους.

Βέβαια, μπορεί τα χρήματά σου να μην είναι αρκετά και να δυσκολεύεσαι να αγοράσεις το δώρο, που επιθυμείς για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου.

Εμείς, λοιπόν, σου έχουμε την λύση για τα πιο οικονομικά, χρήσιμα και έξυπνα δώρα. Πάρε μια ιδέα από κάποιες επιλογές που σου προτείνουμε

1 Γράψε μια κάρτα με τα συναισθήματά σου

Γράψε μια κάρτα με τα συναισθήματά σου

Το να καταγράψεις αυτό που αισθάνεσαι για τον αγαπημένο/η σου θα τον συγκινήσει και θα του δείξει το πόσο πολύ τον σκέφτεσαι, άλλωστε τα γραπτά είναι αυτά που μένουν.

2Αγόρασε μια κούπα καφέ και γράψε πάνω τα αρχικά σας

Αγόρασε μια κούπα καφέ και γράψε πάνω τα αρχικά σας

Ο πρώτος καφές της ημέρας είναι πολύ σημαντικός για όλους μας, με ένα τέτοιο δώρο κάθε πρωί που θα ξυπνάει και θα πίνει το καφέ του/της θα σε έχει στο μυαλό του/της.

3Αγόρασε τριαντάφυλλα όσα και τα χρόνια γνωριμίας σας

Αγόρασε τριαντάφυλλα όσα και τα χρόνια γνωριμίας σας

Η κίνηση αυτή θα δείξει στην αγαπημένη σου ότι θυμάσαι όλο το χρονικό διάστημα που είστε ζευγάρι και θα το εκτιμήσει.

4Αγόρασε δύο μακό μπλουζάκια και γράψε πάνω τα ονόματά σας

Αγόρασε δύο μακό μπλουζάκια και γράψε πάνω τα ονόματά σας

Αυτή η ιδέα θα μπορούσε να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, βάζοντας στο μπλουζάκι σας και κάποια φωτογραφία ή κάποια φράση την οποία θα ξέρετε μόνο εσείς και θα σας θυμίζει κάτι όμορφο που έχετε ζήσει.

Αυτές είναι κάποιες εύκολες και οικονομικές λύσεις που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες και θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση. Επέλεξε ένα απότα παραπάνω δώρα, το οποίο σίγουρα ο αγαπημένος ή αγαπημένη σου θα εκτιμήσει και θα του/της μείνουν αξέχαστα.