Οι 24 φοιτητές που επιλέχθηκαν να ταξιδέψουν μέσω του Educational Trip 2018 σε έξι μεγάλα πανεπιστήμια των Η.Π.Α. ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους.

Το πρόγραμμα υλοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από το Corallia και τους συλλόγους Ελλήνων φοιτητών των πανεπιστημίων Stanford (Hell.A.S.), UC Berkeley (Hestia), MIT (HSAMIT), Georgia Tech (GTHS), UC San Diego(HSAUCSD) και Princeton (HSA-OPA).

Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 120 φοιτητές από Ελληνικά και Κυπριακά ακαδημαϊκά ιδρύματα έχουν βιώσει την εμπειρία του Προγράμματος και έχουν αναπτύξει δράσεις σε όλη την Ελλάδα με στόχο τη βελτίωση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος στα πανεπιστήμιά τους.

Το Educational Trip 2018 πραγματοποιείται με την χορηγία των: ΔιαΝΕΟσις, Ίδρυμα Μποδοσάκη, Όλυμπος, Cisco και Sunlight Systems.

Επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα χρονιά το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για το Πρόγραμμα, ο αριθμός των αιτήσεων συμμετοχής ξεπέρασε τις 420, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προήλθε από φοιτητές του ΑΠΘ (30%) και ακολούθως του ΕΜΠ (15%), του ΟΠΑ (9%), του ΕΚΠΑ (6%), του ΔΠΘ (6%), του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (6%) και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (5%).

Οι συμμετέχοντες που επιλέχθηκαν καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και θα ταξιδέψουν το διάστημα 16-20 Απριλίου 2018.

Με πληροφορίες από: www.mycampus.gr