Θέλεις εσώρουχα που θα σε κάνουν να νιώθεις κομψή και άνετη. Να νιώθεις όμορφη ακόμη και κάτω από τα ρούχα σου! ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Η ποιότητα και τα υφάσματα είναι το πιο σημαντικό για σένα, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται σε επαφή με το σώμα σου. Θέλεις ιδιαίτερα σχέδια, δαντέλες, αλλά και πιο καθημερινά σχέδια που θα αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου. ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Το Κατάστημα Εσωρούχων GKapetanis, διαθέτει όλα αυτά που χρειάζεσαι. Μοναδικά εσώρουχα, αλλά και ό, τι άλλο αναζητάς για την άνεσή σου μέσα στο σπίτι, αλλά και στον ύπνο σου.

Εσώρουχα για κάθε τύπο γυναίκας

Δαντελωτά 

GKapetanis-Δαντελωτά εσώρουχα

Με λεπτομέρειες από δαντέλα για εκείνες που θέλουν να τονίσουν τη θηλυκότητά τους. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει και η αντίστοιχη άνεση αλλά και η ελευθερία κινήσεων.

Αθλητικό ύφος

GKapetanis-Αθλητικό στυλ

Για εκείνες που θέλουν λίγη περισσότερη άνεση μέσα στη μέρα τους. Άνετες φόρμες, με υφάσματα που αναπνέουν και σύγχρονο ύφος που θα σε κάνουν να νιώθεις πιο στιλάτη από ποτέ.

Άνεση μέσα στο σπίτι

GKapetanis-Πιτζάμες με μοτίβο

Θα ανακαλύψεις ζεστές πιτζάμες, ρόμπες αλλά και κολάν που θα σε ζεσταίνουν με στυλ και τα πιο ποιοτικά ιδιαίτερα υφάσματα. Σχέδια, χρώματα και φαντασία συναντιούνται εδώ για να ντύσουν κάθε στιγμή σου.

GKapetanis-Πιτζάμες με σχέδιο

Ερχόμενη στο κατάστημα θα ανακαλύψεις τη μεγαλύτερη ποικιλία για κάθε περίσταση και εποχή. Επιπλέον και στο e-shop του θα ανακαλύψεις τις μεγαλύτερες εταιρείες εσωρούχων της Ευρώπης όπως: Triumph, Sloggi, Luna, Wonderbra, Fila και με τις μεγαλύτερες εταιρείες εσωρούχων της Ελλάδας: Minerva, Palco, Helios, Apple.

Σημείο κατατεθέν και για κάθε μοντέρνο άνδρα 

GKapetanis-Εσώρουχα και για κάθε άντρα

Επιπλέον, μπορεί και ο φίλος σου να βρει αυτό που του ταιριάζει μέσα από μία τεράστια ποικιλία. Κάθε νέος και σύγχρονος άντρας μπορεί να φορέσει εσώρουχα που χαρακτηρίζουν το προσωπικό του στυλ. Ή να του κάνεις και εσύ ένα προσωπικό δώρο!

GKapetanis-Ανδρικές πιτζάμες

Κάνε, λοιπόν, την παραγγελία σου μέσω e-shop ή επισκέψου το κατάστημα και θα βρεις αυτό που αναζητάς.

Το Κατάστημα Εσωρούχων GKapetanis, θα το βρεις επί της οδού Λεωφ. Μεραρχίας 30, Σέρρες, αλλά και με ένα τηλέφωνο στο (+30) 23210 99915, ή να επισκεφτείς την επίσημη σελίδα του στο facebook, καθώς και το e-shop του  GKapetanis FashionUnderwearstore.kapetanis.com για τις πιο super αγορές.