Οι Σέρρες είναι μία πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Εμείς σου παρουσιάζουμε 3 μέρη για ψυχαγωγία που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς.

Η έντονη φοιτητική παρουσία και το ταπεραμέντο των Σερραίων, την καθιστούν πόλη των parties, του καλού μεζέ και φυσικά της ψυχαγωγίας. Η πόλη αυτή, τα έχει όλα. Καθημερινά μαγαζιά, πάρκα με τρεχούμενα νερά, cult διασκέδαση, καλό φαγητό και φυσικά δεκάδες μέρη για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.

Κινηματογράφος Κρόνιο (Σινεμά Κρόνιο)

Κινηματογράφος Σινέ-Κρόνιο

Στην οδό Περιστέρη Κωστοπούλου 1, δίπλα από τον πολύβουο πλακόστρωτο δρόμο της Μεραρχίας, βρίσκεται το Σινε Κρόνιο. Από το 1936 έως και σήμερα φροντίζει με τον ιδανικότερο τρόπο για την ψυχαγωγία των φοιτητών και φυσικά των Σερραίων.

Το πεπαλαιωμένο του στυλ, όπως επίσης και η μικρή του έκταση, δημιουργεί ένα οικείο κλίμα στον πελάτη, ο οποίος επιθυμεί να επισκεφτεί και πάλι τον κινηματογράφο.

Όπως υποστηρίζουν οι Σερραίοι, το Σινε Κρόνιο, αποτελεί σταθερή συντροφιά τα απογεύματα και τα βράδια τους όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τις δεκάδες ταινίες που φιλοξενεί κάθε χρόνο.

Διεύθυνση: Περιστέρη Κωστοπούλου 1 , Τ: 23210 52430

 Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Ακριβώς έξω από την πόλη των Σερρών, θα βρει κανείς τον παράδεισο όσων αγαπούν την ταχύτητα και την αδρεναλίνη. Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στο πλαίσιο οργανωμένων εκδηλώσεων.

Θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις την εμπειρία της ταχύτητας μέσα από ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα και να πατήσεις ‘’τέρμα τα γκάζια’’ σε μία από τις πιο ελκυστικές πίστες της χώρας.

Για όσους βέβαια προτιμούν να είναι θεατές στο υπερθέαμα της ταχύτητας, μπορούν να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες αγώνες επαγγελματικού επιπέδου, ή ακόμα και αγώνες dragster.

Διεύθυνση: Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας, Τ: 23210 52592

Escape Rooms

Escape Room

Ένας ανερχόμενος τρόπος διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους, είναι οι αποδράσεις από Escape Room. Στα δωμάτια απόδρασης έχεις λίγο χρόνο, κρυμμένα στοιχεία και έρχεσαι αντιμέτωπος με πολλούς γρίφους ώσπου να καταφέρεις να αποδράσεις.

Η ιδανική επιλογή για παρέες που αγαπούν το μυστήριο και τις ταινίες τρόμου. Συνιστά ξεκάθαρα μία οικονομική επιλογή διασκέδασης, η οποία σε βγάζει από τα συνηθισμένα και γεμίζει το βράδυ σου με μυστήριο.

Η πόλη των Σερρών, ακολουθώντας πιστά τις νέες τάσεις ψυχαγωγίας, σου προσφέρει 2 επιλογές Escape Rooms, με αίθουσες βγαλμένες από ταινίες τρόμου και αστυνομικά θρίλερ. Μπορείς να τα εξερευνήσεις και να βιώσεις κι εσύ ο ίδιος αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία.

  1. The mind game
  • Διεύθυνση: Τσαλοπούλου 11α (1ος όροφος)
  • Τηλ.επικοινωνίας: 23210 55005
  • Web: themindgame.gr

2. True Detective

  • Διεύθυνση: Βενιζέλου 26
  • Τηλ. επικοινωνίας: 23210 66639
  • Web: truedetective.gr
  • Ιnfo: Ανοιχτά καθημερινά, εκτός Δευτέρας

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα:

Τα Καλύτερα Φοιτητικά Στέκια Των Σερρών

Μαγαζιά Έκπληξη Στον Νομό Σερρών

Ο Απόλυτος Ρομαντισμός Στις Σέρρες