Ερχόμενος στις Σέρρες θα ξέρεις πως τα ψητά και κυρίως τα σουβλάκια για εμάς είναι το παν! Ξέρουμε να διασκεδάζουμε και να τρώμε καλά. 

Θέλεις ένα στέκι που θα απολαμβάνεις με την παρέα σου τις πιο ποιοτικές και διαλεγμένες γεύσεις.

Η Αγιά Σοφιά Ψητοπωλείο – Ουζερί, είναι αυτό που αναζητάς. Λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης θα απολαύσεις τις λαχταριστές γεύσεις και στις πιο προσιτές τιμές.

Αγιά Σοφιά Ψητοπωλείο – Ουζερί-Κατάστημα

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό ψητοπωλείο-ουζερί στην πόλη των Σερρών. Με πολύ παρεΐστικο κλίμα. Σπιτικά μαγειρεμένοι μεζέδες, συνοδευόμενοι με καλό κρασί. Oύζο και τσίπουρο. Το αγαπημένο στέκι των Σερρών, που έχει φιλοξενήσει στα τραπεζάκια της εντός αλλά και επί του όμορφου καλοκαιρινού μπαλκονιού της, πολλές φουρνιές φοιτητών.

Η ίδια η Αγιά Σοφιά Ψητοπωλείο – Ουζερί, κρατά γερά, διατηρώντας τα δυνατά χαρτιά της. Κρέατα εξαιρετικής ποιότητας, χειροποίητα πιάτα. Γεύσεις σερβιρισμένες πάντα στη λαδόκολλα. Διατηρώντας έτσι, μία γεύση από τα παλιά. Είναι μόνο μερικά, από όσα έχουν κατατάξει την Αγιά Σοφιά, στην καρδιά της φοιτητικής κοινότητας μαζί με τις πολύ καλές τιμές φυσικά.

Αγιά Σοφιά Ψητοπωλείο – Ουζερί-Σουβλάκια

 

Εδώ λοιπόν, θα απολαύσεις πολύ φαγητό, θα πιεις περισσότερο και θα ξοδέψεις ελάχιστα. Καθώς διαθέτει ρετσίνες, ούζο τσίπουρο και μπύρες σε χαμηλές τιμές, που συνοδεύονται από εξαιρετικούς χειροποίητους μεζέδες και κρέατα στη λαδόκολλα.

Αγιά Σοφιά Ψητοπωλείο – Ουζερί-Παιδάκια

Σουβλάκι, σουτζουκάκι, φιλέτο κοτόπουλο. Αλλά και τα εξαιρετικά μπριζολάκια της είναι μερικά από τα ψητά της ώρας που θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάζεις. Γεύσεις με τις οποίες θα κολλήσεις και θα θέλεις να δοκιμάζεις συνέχεια!

Αγιά Σοφιά Ψητοπωλείο – Ουζερί-Μπριζολάκια

Το άλλο φοβερό με την Αγιά Σοφιά Ψητοπωλείο – Ουζερί, όμως, είναι το Delivery που διαθέτει. Τηλεφωνώντας, έτσι, στο 23215 53240 ή στα κινητά what’s up 698 947 1004, vodafone 694 736 5099 & wind F2G 690 765 5776, απολαμβάνεις σάντουιτς, ορεκτικά, κρέατα της ώρας, σαλάτες και μαγειρευτό πιάτο ημέρας όπου κι αν βρίσκεσαι.

Αγιά Σοφιά Ψητοπωλείο – Ουζερί-Ορεκτικά
Αγιά Σοφιά Ψητοπωλείο – Ουζερί-Κολοκυθάκια

Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα επιθυμείς κάτι γευστικό και ποιοτικό με την παρέα σου έλα εδώ στον πιο γνωστό δρόμο της πόλης.

Την Αγιά Σοφιά Ψητοπωλείο – Ουζερί, θα την βρεις επί της οδού Προύσης 14, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 23215 53240 & 698 947 1004 & 694 736 5099 & 690 765 5776, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Aγιά Σοφιά.