Αναζητάς ένα χειροποίητο κόσμημα που θα κάνει τις εμφανίσεις σου στην σχολή πιο μοναδικές από ποτέ; Τότε είσαι στο σωστό σημείο, βρίσκεσαι στο σημείο της πόλης με τα πιο ιδιαίτερα σχέδια! ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ

χειροποίητο κόσμημα
Amabile Creations-Κρεμαστές Αλυσίδες

Το Amabile Creations δημιουργεί και απογειώνει το στιλ και τις εμφανίσεις σου με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ

Το Amabile Creations έχει πραγματικά μεγάλη εμπειρία στον τομέα του χειροποίητου κοσμήματος, καθώς διαθέτει 2 καταστήματα. Ένα στην πόλη των Σερρών που ήδη έχουμε αγαπήσει κι ένα στην Κρήτη που μετράει λίγους μήνες λειτουργίας με τεράστια όμως επιτυχία.

χειροποίητο κόσμημα
Amabile Creations-Κρεμαστά Ματάκια

Το πλεονέκτημά του φυσικά είναι η μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει. Αλλά και η άριστη σχέση ποιότητας και τιμής στα προϊόντα που παρέχει. Με το μεράκι και τα πιο ποιοτικά υλικά, μπορεί να δημιουργήσει ό, τι βάλεις στη φαντασία σου, ώστε να νιώσεις ξεχωριστή.

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων 

Το Amabile Creations με πρωτότυπα υλικά, δημιουργεί τα πιο όμορφα χειροποίητα κοσμήματα για κάθε περίσταση.

χειροποίητο κόσμημα
Amabile Creations- Κολιέ με floral Σχέδιο

Το κατάστημα διαθέτει χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν μοναδικά, καθώς γίνονται και κατόπιν παραγγελίας, ώστε να αντιπροσωπεύουν το δικό σου στιλ και ύφος.

χειροποίητο κόσμημα
Amabile Creations- Κρεμαστό με φούντα

Εδώ θα ανακαλύψεις μία μεγάλη συλλογή από κρεμαστά για το λαιμό, ιδιαίτερα σκουλαρίκια, μοναδικά βραχιόλια, δαχτυλίδια, αλλά και τσάντες που θα ξεχωρίσουν σε κάθε σου βόλτα στην πόλη.

χειροποίητο κόσμημα
Amabile Creations-Σκουλαρίκια με φούντα
χειροποίητο κόσμημα
Amabile Creations-Ασημένια αλυσίδα

Επίσης, στο κατάστημα θα βρεις τις καλύτερες προσφορές μίας και είσαι φοιτητής, διαλέγοντας τα πιο must have κομμάτια. Μην περιμένεις άλλο επισκέψιμου το κατάστημα και κάνει την καλύτερη αγορά σου!

χειροποίητο κόσμημα
Amabile Creations- Χειροποίητη τσάντα
χειροποίητο κόσμημα
Amabile Creations-silver δαχτυλίδια

Το Amabile Creations θα το βρεις επί της οδού Π. Τσαλδάρη 10, Σέρρες, αλλά και στο τηλέφωνο 23210 67088, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Amabile Creations.