Πέρασες στην σχολή που ήθελες και είσαι πλέον φοιτητής στις Σέρρες. Το όνειρό σου πραγματοποιήθηκε και εσύ είσαι πιο υπερήφανος από ποτέ. 

Ερχόμενος στο ΤΕΙ για την εγγραφή σου θα πρέπει να έχεις τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις. Μαζί με αυτά οι σωστές και επαγγελματικές φωτογραφίες είναι σίγουρο πως θα σου ζητηθούν.

Αναζητάς λοιπόν, ένα φωτογραφείο που θα σου δώσει ένα άψογο αποτέλεσμα και συνάμα οικονομικό.

Το Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της φωτογραφίας. Φροντίζοντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου-Επαγγελαμτικο αποτέλεσμα

Οι καλύτερες υπηρεσίες 

Το ίδιο αναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία κάθε ανάγκη σου. Προκειμένου να απαθανατίσει τις μικρές ή μεγάλες φοιτητικές στιγμές σου, όπως αυτή της ορκωμοσίας σου.

Εσύ απλά θα επισκεφτείς το κατάστημα και η ειδικός θα αναλάβει να εξυπηρετήσει κάθε σου επιθυμία και περίσταση.

Η γνώση, η εμπειρία και η συνεχής εξέλιξη της Χριστίνας στον τομέα της φωτογραφίας, εξασφαλίζει πραγματικά πάντοτε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μαζί με την ίδια και την ομάδα της μπορείς να εξασφαλίσεις τις καλύτερες φωτογραφίες. Ακόμη και από το πρώτο σου φοιτητικό party στο αγαπημένο σας μαγαζί. Τέλειο;

Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου-Ειδικός στο χώρο της φωτογραφίας

Επιπλέον, ένα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό του Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου είναι οι πολύ καλές τιμές. Καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση που το χαρακτηρίζει. Οι φωτογραφίες έρχονται στα χέρια σου άμεσα κι όποτε ακριβώς τις χρειάζεσαι.

Μπορείς να το επισκεφτείς και για φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης. Αλλά και για φωτογραφίες που αφορούν κάθε άλλο επίσημο έγγραφο που μπορεί να χρειαστείς για τη σχολή σου.

Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου-Κατάστημα

Το Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου το βρίσκεις σε έναν νέο, σύγχρονο και ανανεωμένο χώρο. Στο κέντρο της πόλης των Σερρών και συγκεκριμένα επί της οδού Δημοσθένους Φλωριά 8.

Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου

Η Χριστίνα και η ομάδα της θα σε υποδεχθούν με την καλύτερη διάθεση και το πιο ζεστό χαμόγελο, δίνοντας σου αυτό που πραγματικά θέλεις.

Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου-Συνεργάτες

Το Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου, θα το βρεις επί της οδού Δημοσθένους Φλωριά 8, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 23210 63918, καθώς και στην επίσημη σελίδα της στο facebook  STUDIO FOTOγραφίας Christina Papafragou – Mantzaridi, αλλά και στο website studiophoto.gr.