Θέλεις επαγγελματικό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες σου; Εδώ θα βρεις την ειδικό στο χώρο. 

Το Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της φωτογραφίας. Φροντίζοντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου

Το ίδιο αναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία κάθε ανάγκη σου. Προκειμένου να απαθανατίσει τις μικρές ή μεγάλες φοιτητικές στιγμές σου, όπως αυτή της ορκωμοσίας σου.

Εσύ απλά θα επισκεφτείς το κατάστημα και η ειδικός θα αναλάβει να εξυπηρετήσει κάθε σου επιθυμία και περίσταση.

Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου-Επαγγελματικό αποτέλεσμα

Η γνώση, η εμπειρία και η συνεχής εξέλιξη της Χριστίνας στον τομέα της φωτογραφίας, εξασφαλίζει πραγματικά πάντοτε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μαζί με την ίδια και την ομάδα της μπορείς να εξασφαλίσεις τις καλύτερες φωτογραφίες. Ακόμη και από το πρώτο σου φοιτητικό party στο αγαπημένο σας μαγαζί. Τέλειο;

Επιπλέον, ένα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό του Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου είναι οι πολύ καλές τιμές. Καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση που το χαρακτηρίζει. Οι φωτογραφίες έρχονται στα χέρια σου άμεσα κι όποτε ακριβώς τις χρειάζεσαι.

Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου

Το Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου το βρίσκεις σε έναν νέο, σύγχρονο και ανανεωμένο χώρο. Στο κέντρο της πόλης των Σερρών και συγκεκριμένα επί της οδού Δημοσθένους Φλωριά 8.

Η Χριστίνα και η ομάδα της θα σε υποδεχθούν με την καλύτερη διάθεση και το πιο ζεστό χαμόγελο, δίνοντάς σου αυτό που πραγματικά θέλεις.

Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου-Υπεύθυνη

Το Studio Fotoγραφίας Χριστίνα Παπαφράγκου, θα το βρεις επί της οδού Δημοσθένους Φλωριά 8, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 23210 63918, καθώς και στην επίσημη σελίδα της στο facebook  STUDIO FOTOγραφίας Christina Papafragou – Mantzaridi, αλλά και στο website studiophoto.gr.