Ταλαιπωρείσαι από μυϊκούς πόνους και δεν μπορείς να βρεις την λύση στο πρόβλημα σου; Ήρθε η στιγμή να απαλλαγείς από αυτούς. 

Τα έμπειρα χέρια του ειδικού στο χώρο θα σε βοηθήσουν να ανακουφιστείς μια για πάντα.

Ο Δημήτρης Φρυδάς Φυσικοθεραπευτής, βρίσκεται εδώ για σένα με εγγυημένα αποτελέσματα.

Δημήτρης Φρυδάς Φυσικοθεραπευτής

Ένα κέντρο φυσικοθεραπείας στην πόλη των Σερρών, που εγγυάται να σε ανακουφίσει από κάθε πόνο ή πιάσιμο που αντιμετωπίζεις.

Ο Δημήτρης Φρυδάς Φυσικοθεραπευτής, βρίσκεται στο χώρο εδώ και 9 χρόνια. Ο ίδιος είναι φυσικοθεραπευτής MSc, πτυχιούχος ΤΕΙ με ειδίκευση στο Manual Therapy (Χειροθεραπεία) του Πανεπιστημίου Birmigham της Αγγλίας, ενώ έχει ολοκληρώσει και τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

Δημήτρης Φρυδάς Φυσικοθεραπευτής-Ανακούφιση

Τα παραπάνω άλλωστε είναι και τα δυνατά χαρακτηριστικά που μαζί με την εμπειρία του τον κατατάσσουν ως έναν από τους κορυφαίους στο είδος του. Αυτό είναι μάλιστα κάτι που επιβεβαιώνουν και οι δεκάδες φοιτητές ΤΕΦΑΑ που τον επισκέπτονται καθημερινά μετά την προπόνηση.

Δημήτρης Φρυδάς Φυσικοθεραπευτής-Ανακούφιση

Η αγάπη του για το αντικείμενο και η αφοσίωσή του στο επάγγελμα τόν έχουν κάνει να εξελίσσεται διαρκώς. Αλλά και να χρησιμοποιεί τις πιο νέες και καινοτόμες μεθόδους για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου.

Οι υπηρεσίες που σου προσφέρει είναι οι εξής: φυσικοθεραπείες, αποκατάσταση προβλημάτων από χτυπήματα και γενικά επαναφορά του σώματος στην αρχική του κατάσταση. Με τη βοήθεια του θα καταφέρεις να έχεις και πάλι την ανακούφιση που αναζητούσες!

Δημήτρης Φρυδάς Φυσικοθεραπευτής-Μυικοί πόνοι

 

Τον Δημήτρη Φρυδά Φυσικοθεραπευτή, θα τον βρεις επί της οδού  Στρυμόνος 1, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς  (+30) 23210 64130.