Η εικόνα και η υγεία των άκρων σου παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση σου, καθώς την συμπληρώνει και της δίνει μία παραπάνω λάμψη. 

Πρότυπο Κέντρο Ποδολογίας & Καλλωπισμού Νυχιών

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τα πόδια, τα οποία τόσο πολύ ταλαιπωρούμε σε καθημερινή βάση, λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος που έχει ο καθένας μας.

Για σένα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό πρόβλημα με τα άκρα σου και δεν ξέρεις που να απευθυνθείς και πως να το αντιμετωπίσεις υπάρχει η ειδικός  Αναστασία Παρζιάλη και το Πρότυπο Κέντρο Ποδολογίας & Καλλωπισμού Νυχιών, να δώσουν την λύση και την άμεση ανακούφιση στα πόδια σου!

A
Πρότυπο Κέντρο Ποδολογίας & Καλλωπισμού Νυχιών

Η Αναστασία Παρζιάλη και το Πρότυπο Κέντρο Ποδολογίας εδώ και 2 χρόνια βρίσκονται στο πλευρό σου στο κέντρο των Σερρών. Η ίδια, είναι εξειδικευμένη ορθονυχιστής, με ειδίκευση στο Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ και συγκεκριμένα στο διαβητικό πόδι.

Άμεση αντιμετώπιση προβλήματος

anastasia-parzialh-podologos.png2
Πρότυπο Κέντρο Ποδολογίας & Καλλωπισμού Νυχιών

Η απεριόριστη αγάπη της ειδικού για το επάγγελμά της, την έχει κάνει να έχει αποκτήσει όλες τις γνώσεις, ώστε να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί είναι τελευταίας τεχνολογίας, όπως και οι υπηρεσίες της. Με σχολαστικότητα και επιμονή για τη δική σου υγιεινή και ασφάλεια, λοιπόν, φροντίζει ώστε όλα τα υλικά της να είναι μίας χρήσης. Ενώ, δεν παραλείπει ποτέ, μετά την ολοκλήρωση της εκάστοτε διαδικασίας, να αποστειρώνει όλα της τα εργαλεία.

Μεγάλη γκάμα υπηρεσιών

7
Πρότυπο Κέντρο Ποδολογίας & Καλλωπισμού Νυχιών

Οι υπηρεσίες της είναι ασύγκριτες, καθώς ασχολείται με την:

1. Θεραπεία για την είσφρηση του νυχιού, με αποκλειστικότητα σε όλη την πόλη
2. Θεραπεία διαβητικού ποδιού
3. Αφαίρεση κάλων
4. Μυκητιάσεις
5. Υπερκερατώσεις

H Αναστασία Παρζιάλη και το Πρότυπο Κέντρο Ποδολογίας & Καλλωπισμού Νυχιών, βρίσκεται επί της οδού Μεραρχίας 41 στις Σέρρες και για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο 2321 552951 ή 6938 665 732.