Ναι, λοιπόν, είσαι πλέον φοιτητής στις Σέρρες! Την πόλη της διασκέδασης, του ξενυχτιού και του καλού φαγητού. 

Η πρώτη επίσκεψη στην πόλη μας έχει ήδη γίνει και εσύ αναζητάς το σπίτι που θα στεγάσει τα πιο super χρόνια της ζωής σου.

Φοιτητικό Σπίτι

Θέλεις κάτι κατάλληλο για ένα άτομο, οικονομικό και κυρίως ένα διαμέρισμα που θα σε κάνει να ονειρεύεσαι και να περνάς ευχάριστα όταν βρίσκεσαι σε αυτό.

Το σπίτι που αναζητά κάθε φοιτητής 

Το Ακίνητο Θωμαϊδης είναι ένα κτηματομεσιτικό γραφείο το οποίο βρίσκεται στο χώρο των ακινήτων εδώ και 25 χρόνια. Με την πείρα και την αγάπη του για το επάγγελμα βρίσκεται δίπλα στον φοιτητή, ώστε να του δώσει αυτό που πραγματικά αναζητά.

Ακίνητο Θωμαϊδης-Κατάστημα

Το Ακίνητο Θωμαϊδης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των φοιτητών αλλά και των οικογενειών τους καθώς εδώ και χρόνια το εμπιστεύονται σταθερά. Αυτό είναι εξάλλου που το έχει κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο.

Ακίνητο Θωμαϊδης-Δίχωρο διαμέρισμα

Τα ακίνητα που θα βρεις στο Ακίνητο Θωμαϊδης είναι όλα από τα καλύτερα στην πόλη. Με ποιότητα, χαρακτήρα και τις καλύτερες παροχές. Στόχος του άλλωστε είναι να εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό για τον κάθε πελάτη.

Ακίνητο Θωμαϊδης-Μπάνιο

Ο ίδιος αναλαμβάνει:

  • Ενοικίαση
Ακίνητο Θωμαϊδης-Σαλοκουζίνα
  • Πώληση
  • Παντός είδους υπηρεσίες στον τομέα των ακινήτων
Ακίνητο Θωμαϊδης-Ντουλάπα

Αφού λοιπόν έχεις επισκεφθεί την πόλη, τρέξε γρήγορα στο Ακίνητο Θωμαϊδης και βρες το σπίτι των ονείρων σου!

Ακίνητο Θωμαϊδης-Σαλοκουζίνα
Ακίνητο Θωμαϊδης-Σαλοκουζίνα
Ακίνητο Θωμαϊδης-Καθιστικό

Το Ακίνητο Θωμαϊδης, θα το βρεις επί της οδού Ιουστινιανού 11, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 23210 56370 και στο 693 662 4631, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook Ακινητο Θωμαιδης-Akinito Thomaidis, όπως και στο website του  mesitikothomaidis.gr.