Γεύση, ποιότητα, απόλαυση και φαντασία συναντιούνται σε ένα χώρο που θα μαγέψει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. ΦΑΓΗΤΟ

Πιάτα γεμάτα φαντασία, πρωτότυπα υλικά και έμπνευση, διαμορφώνουν ένα άριστο και πολύ γευστικό αποτέλεσμα. ΦΑΓΗΤΟ

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρο στην Κάππαρη. Ένα εστιατόριο στο κέντρο της πόλης των Σερρών που όλη η πόλη αγαπάει και επιλέγει.

Κάππαρη-Ρολό πανσέτα

Ο ιδιοκτήτης και σεφ του εστιατορίου Παύλος Μάτσικας, μετράει εδώ και 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μαγειρικής και της επαγγελματικής κουζίνας. Και αυτό είναι κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Κάππαρη-Ανοιχτό burger κοτόπουλο

Στο ίδιο μοτίβο φιλοσοφίας κινείται και η υπόλοιπη ομάδα του και αυτό είναι κάτι που φέρνει αποτέλεσμα στο εστιατόριο και στα πολύ ιδιαίτερα πιάτα που δημιουργούνται. Άλλωστε κάθε φορά που μαγειρεύουν είναι σαν πρώτη και κάθε πιάτο και πελάτης είναι μοναδικά!

Κάππαρη-Φιλέτο ξιφία με πατάτες

Η γευστική κουζίνα, συνάντησε την απόλαυση και τις πιο προσιτές τιμές, σε έναν καλαίσθητο χώρο. Κάτι που κάνει κάθε παρέα να επιλέγει το συγκεκριμένο εστιατόριο σαν το καλύτερο στέκι της. Η ανταμοιβή σε όλα αυτά ήρθε για το εστιατόριο με το βραβείο. Το οποίο του δόθηκε το 2017 για τα ιδιαίτερα πιάτα του.

Κάππαρη-Μενταγιόν και χοιρινά σκαλοπίνια

Την επόμενη φορά που θα θέλεις να δοκιμάσεις κάτι μοναδικά γευστικό επισκέψου στο κατάλληλο σημείο. Το ζεστό και φιλόξενο κλίμα θα σε κάνουν να αισθανθείς άνετα και να δοκιμάσεις τις πιο απίθανες και δημιουργικές συνταγές της πόλης.

Την Κάππαρη, θα την βρεις επί της οδού  Πλατεία ΙΚΑ Σερρών, αλλά και τηλεφωνικώς (+30)  23210 200 66, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Κάππαρη.