Το Πετάλι το ιδανικό κατάστημα για το ποδήλατο των ονείρων σου

Το Πετάλι  δημιουργήθηκε από ανθρώπους, που αγαπάνε το ποδήλατο. Κι έχουν ως στόχο τους, να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε ποδηλάτη. Προσφέροντας επώνυμα προϊόντα και λύσεις, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό.

Με γνώμονα πάντα τον ποδηλάτη, δημιουργήθηκε για εσάς ένας ιδανικός χώρος, Το Πετάλι. Όπου μπορείτε να δείτε όλα τα είδη ποδηλάτου και να επιλέξετε το καταλληλότερο για εσάς.

Μεγάλη εμπειρία και συνέπεια

Το Πετάλι, λοιπόν, βρίσκεται εδώ και χρόνια στο χώρο του ποδηλάτου. Με συνέχεια και συνέπεια, στηρίζει έμπρακτα το ποδήλατο. Το οποίο γνωρίζει όχι μόνο σαν αντικείμενο δουλειάς αλλά και σαν κομμάτι της ζωής του.

Επώνυμες εταιρείες

Μάλιστα, το Πετάλι, συνεργάζεται με πολλές επώνυμες εταιρείες. Οι οποίες μάλιστα φημίζονται για την αξιοπιστία και τα προϊόντα τους. Ενώ, Το Πετάλι, φροντίζει συνεχώς να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων του.

Εκεί θα βρεις

Εκεί, άλλωστε, θα βρεις τα πάντα για το ποδήλατο και τον ποδηλάτη, με νέες, ποιοτικές, χρήσιμες και καινοτόμες προτάσεις, που συνεχώς ανανεώνονται. Στο κατάστημα ποδηλάτων Το Πετάλι, στο 1ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών – Δράμας, βρίσκεται λοιπόν, ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο κατάστημα ποδηλάτων. Στο οποίο μπορείς να βρεις τα πάντα γύρω από το ποδήλατο. Αλλά και να ενημερωθείς για τις λύσεις, που σου ταιριάζουν και πάνω απ’ όλα, να εξυπηρετηθείς από εξειδικευμένο προσωπικό με σεβασμό στις ανάγκες σου.

Στήριξη ερασιτεχνικής και επαγγελματικής ποδηλασίας

Εξάλλου, το Πετάλι, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του, όλα αυτά τα χρόνια, για την προώθηση της ποδηλασίας. Στηρίζοντας το έργο, τόσο της ερασιτεχνικής όσο και της επαγγελματικής ποδηλασίας, στις Σέρρες.

Ποδήλατα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και εξοπλισμός αναβάτη

Μπορείς, λοιπόν, να επισκεφθείς Το Πετάλι, ώστε να δεις από κοντά την τεράστια ποικιλία σε ποδήλατα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και εξοπλισμό αναβάτη. Μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον, με ανθρώπους, που αγαπάνε και γνωρίζουν το αντικείμενό τους, έτοιμους να σε εξυπηρετήσουν, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου. Τέλος, στο Πετάλι, θα βρεις μία τεράστια ποικιλία όλων των ειδών ποδηλάτων και προϊόντων. Τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις τις υψηλές ποδηλατικές απαιτήσεις σου, αφού συνεργάζεται με πολλές επώνυμες εταιρείες του χώρου της ποδηλασίας.

FACEBOOK: Το Πεταλι
EMAIL: to_petali@yahoo.com
LOCATION: 1ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών – Δράμας
Τηλ.: (+30) 23210 27166

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here