Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας εκπαιδεύει δυναμικό, που θα στελεχώσει την αγορά με ικανά μέλη του λογιστικού προσωπικού στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.

Το περιεχόμενο του αντικειμένου

Το περιεχόμενο σπουδών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο επίπεδο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, εξειδικεύεται στην οργάνωση και λειτουργία των λογιστικών υπηρεσιών. Επί πλέον στο πλαίσιο της αποστολής του το Τμήμα Λογιστικής προωθεί την επιστημονική και εφαρμοσμένη τεχνολογική έρευνα. Στα πεδία του γνωστικού του αντικειμένου, αναπτύσσει συνεργασίες με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιστημονικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς.

TEI
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Τμήμα Λογιστικής Kαι Χρηματοοικονομικής

Κεντρική επιδίωξη του περιεχόμενου των σπουδών είναι να παρέχει στους Σπουδαστές τόσο θεωρητικές όσο και εφαρμοσμένες γνώσεις. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, στις απαιτήσεις των επαγγελματιών. Θα παρέχουν Λογιστικές, Φοροτεχνικές και γενικότερα Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Ακόμα, θα μπορούν να διασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για την πρόσβασή τους σε μεταπτυχιακές σπουδές.

Τι προσφέρει το πτυχίο

Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ο απόφοιτος του Τμήματος διαθέτει τις απαραίτητες επιστημονικές γνώσεις στα πεδία της Οικονομίας και ειδικά της Λογιστικής, καθώς και τεχνολογικές γνώσεις και δεξιότητες για να μπορεί να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε όλους τους τομείς του γνωστικού αντικειμένου του Τμήματος, είτε ως στέλεχος λογιστηρίου επιχειρήσεων, οργανισμών και υπηρεσιών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, είτε ως αυτοαπασχολούμενος.

Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Πληροφορίες Τμήματος

  • Πρόεδρος Τμήματος
    Δρ. Κύδρος Δημήτριος
    Επίκουρος Καθηγητής
    Τηλ: +30 23210 49215
    Email: dkydros@teicm.gr
  • Γραμματεία
    Κούτσα Αθανασία
    Λεμονίδου Δέσποινα
  • Διεύθυνση
    Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας
    Τέρμα Μαγνησίας
    62124 Σέρρες
    Τηλ: +30 23210 49136
    Fax: +30 23210 49155
    Email: tlog@teiser.gr
  • Ιστοσελίδα Τμήματος

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα:

ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας: Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας: Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας: Δομή – Διοίκηση

Με Πληροφορίες Από: www.teicm.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here