Οι χρήσιμες πληροφορίες για το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, θα σε βοηθήσουν να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι! Βρες τα πάντα γύρω από το ΤΕΙ στο παρακάτω άρθρο.

Το Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τις Σέρρες (μετονομασία του Τ.Ε.Ι. Σερρών σύμφωνα με τοΦΕΚ 136/A’/5.6.2013) είναι ένα νέο, δυναμικό και γρήγορα αναπτυσσόμενο Ίδρυμα, με δύο Σχολές, οκτώ Τμήματα και περισσότερους από 14.000 φοιτητές.

ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Πληροφορίες

Ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες απαιτήσεις για παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και ενθάρρυνση εφαρμοσμένης και τεχνολογικής έρευνας. Προωθεί τη στελέχωσή του με επιστημονικά καταξιωμένους Καθηγητές και τη συνεργασία με εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα της χώρας μας και του εξωτερικού.

Επίσης, προωθεί τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγή και την αγορά εργασίας. Την επιμόρφωση των αποφοίτων και τη δημιουργία αυτοδύναμων τμημάτων μεταπτυχιακών σπουδών ή σε σύμπραξη με Πανεπιστήμια.

ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Πληροφορίες

Το Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας μέσα από συνεχή σχεδιασμό και δυναμική προσπάθεια κατάφερε να καταστεί από τα πλέον δημοφιλή Τριτοβάθμια Ιδρύματα. Να καταξιωθεί στη συνείδηση των υποψηφίων, της σπουδάζουσας νεολαίας και της ελληνικής κοινωνίας.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα:

 ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας: Δομή – Διοίκηση

Κτιριακές Εγκαταστάσεις Του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

H Οργάνωση Tων Σπουδών Tου ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Με Πληροφορίες Από: www.teicm.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here