Εκτός από τους τοίχους η ταπετσαρία μπορεί να μπει στα πιο απίθανα σημεία κάνοντας την διαφορά.

Με το άκουσμα της λέξης «ταπετσαρία» αυτό που σίγουρα σας έρχεται πρώτα στο μυαλό είναι ο τοίχος. Ξεχάστε αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα η ταπετσαρία με λίγη φαντασία μπορεί να μπει σχεδόν παντού και σε μέρη που ούτε καν είχατε φανταστεί. Για πολλά από αυτά τα μέρη που θα δείτε δεν χρειάζεται καν να αγοράσετε ολόκληρο ρολό ταπετσαρίας, αρκούν λίγα κομμάτια μόνο ή ακόμα και δείγματα κάτι το οποίο κάνει την αλλαγή ακόμα πιο προσιτή οικονομικά.

Ταπετσαρία στα σκαλοπάτια

Μια έξυπνη λύση και αλλαγή για την εσωτερική σκάλα του σπιτιού σας είναι να κολλήσετε ταπετσαρία στο μπροστινό μέρος των σκαλοπατιών όπως στην φωτογραφία. Οι σκάλες δεν επιδέχονται και πολλές αλλαγές και αυτή είναι σίγουρα μια εύκολη που θα κάνει τη διαφορά. Κόψτε ίσα τμήματα ταπετσαρίας και κατά προτίμηση στο ίδιο στυλ και κολλήστε τα. Το αποτέλεσμα μοναδικό!

Ταπετσαρία στην πόρτα σας 

Μια ακόμα ιδέα είναι να τοποθετήσετε ταπετσαρία αν όχι σε όλες σε κάποιες από τις πόρτες του σπιτιού σας. Για παράδειγμα μπορείτε να βάλετε ταπετσαρία από την εσωτερική πλευρά της πόρτας του μπάνιου σας. Επιλέξτε ταπετσαρίες με μοτίβα και σε απαλούς χρωματισμούς που θα δένουν με το υπόλοιπο σπίτι.

Ταπετσαρία στα συρτάρια

Σε ανάλογο στιλ κινείται και η ταπετσαρία στο εσωτερικό των συρταριών. Με σωστή τοποθέτηση και με χρωματισμούς που να κάνουν αντίθεση με το συνολικό έπιπλο θα πετύχετε μια ιδιαίτερη αλλαγή.

Ταπετσαρία εξωτερικά της ντουλάπας σας

Αν έχετε βαρεθεί την εξωτερική όψη της ντουλάπας σας ή ακόμα και αν έχει ατέλειες εύκολα καλύπτονται με μια ταπετσαρία. Φροντίστε μόνο να την καλύψετε σωστά και να επιλέξετε αυτή που τόσο χρωματικά όσο και σχεδιαστικά εναρμονίζεται με τον περιβάλλοντα χώρο του δωματίου.

πηγή: jenny.gr