Ακολούθησε την πάλαι ποτέ συνήθεια των Σερραίων για σουβλάκι και ρετσίνα στους πεζόδρομους της πόλης. Τα Καλύτερα Σουβλάκια 

Σου προτείνουμε τα καλύτερα σημεία. Τα Καλύτερα Σουβλάκια 

Βλάχος

Νοστιμιές από τον Βλάχο στις Σέρρες

Το σουβλάκι στον Βλάχο γράφει ιστορία από το 1958. Βασισμένο σε προσεγμένες πρώτες ύλες και ψημένο από τους καλύτερους στο είδος, φτάνει στο πιάτο σου συνοδευόμενο από φρέσκα λαχανικά και σαλάτες.

Το μεράκι της διεύθυνσης οδήγησε στην καθιέρωση του καταστήματος στην συνείδηση των Σερραίων και φυσικά στην καθημερινή τους επιλογή τόσο το μεσημεράκι με τη συνοδεία ούζου, όσο και το βράδυ με μία καλή ρετσίνα.

Καθοδόν

Σουβλάκια από το σουβλακοπωλείο Καθ’οδόν

Η ιδανική πρόταση για σουβλάκι και φυσικά όλα τα ψητά, είναι το σουβλακοπωλείο Καθoδόν. Βασισμένοι στο τρίπτυχο: εξυπηρέτηση, γεύση, φιλοξενία, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού φροντίζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Σερβίρονται σαλάτες εποχής και το Menu προτείνεται και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του πιο απαιτητικού πελάτη.

Μανώλης ο Μιλανέζος

Σουβλάκια στον Μανώλη

Η ποιότητα στα σουβλάκια του Μανώλη, είναι αναμφισβήτητη από ένα βασικό κριτήριο. Το γεγονός ότι στην πόλη που το σουβλάκι είναι σήμα κατατεθέν και υπάρχει παντού, δεν τον σταμάτησε στο να παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων τα τελευταία 20 χρόνια.

Δοκίμασε λαχταριστά σουβλάκια και ζουμερά σουτζούκια από τον master του είδους. Τα ψητά αυτά θα ικανοποιήσουν απόλυτα τον ουρανίσκο σου και αν μη τι άλλο θα επιδιώξεις μία δεύτερη επίσκεψη.

Στελάρας

Σουβλάκια Σέρρες
Για Σουβλάκια στον Στελάρα

Κλασσική περίπτωση γευστικού πειρασμού αποτελεί το μεζεδοπωλείο του Στελάρα στην πόλη των Σερρών. Η παραδοσιακή νοοτροπία του μαγαζιού, δημιουργεί ένα φιλικό κλίμα και σου σερβίρει τα πάντα στη λαδόκολλα.

Οι μυρωδιές θα σου ανοίξουν την όρεξη και θα θέλεις να γευτείς όλες τις προτάσεις του καταλόγου. Συνόδευσε τα ζουμερά σουβλάκια σου με τις χειροποίητες τηγανιτές πατάτες του και νιώσε την απόλυτη αίσθηση της γεύσης στον ουρανίσκο σου!

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα:

Περνώντας Ένα Αξέχαστο Σ/Κ Στις Σέρρες

Τα Καλύτερα Γλυκά Στις Σέρρες Και Πού Θα Τα Βρεις

Ο Απόλυτος Ρομαντισμός Στις Σέρρες