Έχεις ξεκινήσει διατροφή και καταλαβαίνουμε πως κάθε αρχή και δύσκολη.

Ο χειμώνας είναι εδώ και θέλεις να φορέσεις τα αγαπημένα σου πουλόβερ απαλλαγμένη από τα περιττά κιλά.

Για αυτό υπάρχει εδώ για σένα η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Λίνα Κατσαβούνη που μπορεί να σου προτείνει τις πιο super τροφές που θα σε βοηθήσουν στην απώλεια βάρους. Η ίδια με την αγάπη και την αφοσίωσή της στο επάγγελμα μπορεί να σου δώσει τις απαραίτητες συμβουλές για κάθε πρόβλημα.

Μέσα από σωστά και μεθοδικά προγράμματα θα μπορέσεις να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά που σε ταλαιπωρούν και να αλλάξεις το σώμα αλλά και τη διάθεσή σου.

Εμείς, σήμερα με την βοήθειά της θα σου προτείνουμε τις πιο top τροφές οι οποίες θα βάλουν φωτιά στον μεταβολισμό σου!

Ας ξεκινήσουμε…

Νούμερο 1: Αυγό 

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Λίνα Κατσαβούνη-Αυγό

Τα αυγά είναι πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης και σε χορταίνουν για αρκετές ώρες. Σιγουρέψου,  όμως, ότι θα φας ολόκληρο το αυγό και όχι μόνο το ασπράδι! Μπορεί το ασπράδι να έχει λίγες θερμίδες, αλλά ο κρόκος περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά. Μπορείς να το εντάξεις σε όλα τα γεύματα της μέρας. Από το πρωινό έως και το βραδινό σου.

Νούμερο 2: Μπρόκολο 

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Λίνα Κατσαβούνη-Μπρόκολο

Συγκριτικά με άλλα λαχανικά, το μπρόκολο έχει μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης. Μία super χειμωνιάτικη σαλάτα που θα σε χορτάσει και θα σου χαρίσει όλα όσα χρειάζεσαι.

Νούμερο 3: Μήλα 

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Λίνα Κατσαβούνη-Μήλα

Άλλο ένα χειμωνιάτικο φρούτο αυτήν τη φορά, που είναι τόσο απλό και νόστιμο. Ένα μήλο θα μειώσει την όρεξή σου για πολύ φαγητό. Tip: ένα μήλο πριν το μεσημεριανό σου μειώνει ραγδαία την ποσότητα του φαγητού που θα έτρωγες υπό κανονικές συνθήκες! Σκέψου το…

Επιλέον, η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Λίνα Κατσαβούνη αναλαμβάνει προγράμματα διατροφής για φυσιολογικές αλλά και παθολογικές καταστάσεις. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, με την αμέριστη βοήθειά της, μπορείς να το λύσεις μια για πάντα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Διαιτολόγο-διατροφολόγο Λίνα Κατσαβούνη, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 23210 55399 ή 6977 718 345, αλλά και στο γραφείο της, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μεραρχίας 7 (6ος όροφος), Σέρρες, καθώς και στην επίσημη σελίδα της στο facebook  Λινα Κατσαβουνη.