Σχολή Οδηγών Πρόδρομος Προδρομίδης για να αποκτήσεις το δίπλωμά σου γρήγορα και εύκολα.

Ο Πρόδρομος Προδρομίδης διαθέτει την σχολή οδηγών που σου εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα για το δίπλωμα του αυτοκινήτου σου.

Η σχολή βρίσκεται στην πόλη των Σερρών εδώ και 20 χρόνια και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η μεγάλη πείρα και αφοσίωση στο επάγγελμα αλλά και στον κάθε εξεταζόμενο ξεχωριστά.

Το δίπλωμά σου με ασφάλεια

Η επιμονή, η υπομονή και η υπευθυνότητα είναι αυτά που κάνουν τον ίδιο τον Πρόδρομο να θεωρείται ως η Νο 1 επιλογή κάθε ανερχόμενου οδηγού.

Η εκπαίδευση σωστών οδηγών με παιδεία είναι κάτι που τον απασχολεί και το θέτει πάντα ως προτεραιότητά του σε κάθε μάθημα που ξεκινά.

Εδώ θα αποκτήσεις κανείς τόσο το ερασιτεχνικό όσο και το επαγγελματικό του δίπλωμα. Χωρίς διακρίσεις και πάντα με ασφάλεια και μεθοδικά.

Εάν, λοιπόν, κι εσύ επιθυμείς να βγάλεις το δίπλωμά σου, τότε ο δρόμος σου θα σε οδηγήσει εδώ. Μην αργείς, επισκέψου τον επαγγελματία στο χώρο και ξεκίνα τα μαθήματά σου άμεσα!

Έτσι, την επόμενη φορά που εσύ και η παρέα σου θα έχετε διοργανώσει κάποια μίνι εκδρομή, εσύ θα είσαι αυτός που θα οδηγήσει με αφάλια και υπευθυνότητα μαθαίνοντας από τον καλύτερο στο χώρο.

FACEBOOK: Σχολη Οδηγων Προδρομιδης Προδρομος
LOCATION: Δημοσθένους Φλώρια 1,Σέρρες
Τηλ.:  (+30) 693 743 2253

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here