Θέλεις να αποκτήσεις το δίπλωμα οδήγησης με ασφάλεια και μεθοδικότητα. 

Επιθυμείς να βρεις έναν δάσκαλο οδήγησης που θα σε συμβουλέψει και θα σε εξοπλίσει με τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να οδηγηθείς προς την επιτυχία.

Ο Πρόδρομος Προδρομίδης διαθέτει τη σχολή οδηγών που σου εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα για το δίπλωμά σου.

Σχολή Οδηγών Πρόδρομος Προδρομίδης-Μαθήματα οδήγησης

Η σχολή βρίσκεται στην πόλη των Σερρών εδώ και 20 χρόνια. Και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η μεγάλη πείρα και αφοσίωση. Τόσο στο επάγγελμα αλλά και στον κάθε εξεταζόμενο ξεχωριστά.

Το δίπλωμά σου με ασφάλεια

Η επιμονή, η υπομονή και η υπευθυνότητα είναι αυτά που κάνουν τον ίδιο τον Πρόδρομο να θεωρείται ως η Νο 1 επιλογή κάθε ανερχόμενου οδηγού.

Σχολή Οδηγών Πρόδρομος Προδρομίδης-Σχολή οδηγών

Η εκπαίδευση σωστών οδηγών με παιδεία είναι κάτι που τον απασχολεί. Και το θέτει πάντα ως προτεραιότητά του σε κάθε μάθημα που ξεκινά.

Εδώ θα αποκτήσει κανείς τόσο το ερασιτεχνικό όσο και το επαγγελματικό του δίπλωμα. Χωρίς διακρίσεις και πάντα με ασφάλεια και μεθοδικά.

Σχολή Οδηγών Πρόδρομος Προδρομίδης

Εάν, λοιπόν, κι εσύ επιθυμείς να βγάλεις το δίπλωμά σου, τότε ο δρόμος σου θα σε οδηγήσει εδώ. Μην αργείς, επισκέψου τον επαγγελματία στο χώρο και ξεκίνα τα μαθήματά σου άμεσα!

Έτσι, την επόμενη φορά που εσύ και η παρέα σου θα έχετε διοργανώσει κάποια μίνι εκδρομή, εσύ θα είσαι αυτός που θα οδηγήσει με αφάλεια και υπευθυνότητα.

Σχολή Οδηγών Πρόδρομος Προδρομίδης

Την Σχολή Οδηγών Πρόδρομος Προδρομίδης, θα την βρεις επί της οδού Δημοσθένους Φλώρια 1,Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο   (+30) 693 743 2253, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Σχολη Οδηγων Προδρομιδης Προδρομος.