Μία σχολή οδηγών που θα σε κάνει να αγαπήσεις την οδήγηση και το αυτοκίνητο από την πρώτη στιγμή. ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ

Η Σχολή Οδηγών Δημήτρης Λαμπρινός, είναι δίπλα σου από την πρώτη έως και την τελευταία μέρα. ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ

Σχολή Οδηγών Δημήτρης Λαμπρινός-Δάσκαλος οδήγησης

Μία σχολή οδηγών με τεράστια πείρα και εμπειρία στο χώρο. Η οποία βρίσκεται πολλά χρόνια στην πόλη των Σερρών και ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά της.

Ο Δημήτηρης Λαμπρινός υπόσχεται τη δέουσα προσοχή σε κάθε μαθητή ξεχωριστά. Άλλωστε και κάθε άτομο είναι διαφορετικό. Η μεγάλη του αγάπη για το αντικείμενο τον κάνει μοναδικό στο είδος του. Όπως και η μεγάλη του αγάπη για τη σωστή και ασφαλή οδήγηση.

Σχολή Οδηγών Δημήτρης Λαμπρινός-Μαθήματα οδήγησης

Ο ίδιος αναπτύσσει σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε νέο μαθητή του, καθώς το ενδιαφέρει πολύ η ψυχολογία και ο χαρακτήρας του κάθε ατόμου. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι αυτά που κάνουν τη σχολή του να ξεχωρίζει και τους μαθητές του να διαπρέπουν και να παίρνουν το δίπλωμά τους εύκολα και μεθοδικά.

Σχολή Οδηγών Δημήτρης Λαμπρινός-Αυτοκίνητο οδήγηση

Ερχόμενος κάποιος εδώ μπορεί να βγάλει το δίπλωμά του είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά.

Κάνε την εγγραφή σου άμεσα και οδήγησε με ασφάλεια. Το επόμενο ταξίδι με την παρέα σου θα είναι με το δικό σου αυτοκίνητο και σύμφωνα με τους σωστούς οδικούς κανόνες.

Την Σχολή Οδηγών Δημήτρης Λαμπρινός, θα την βρεις επί της οδού ΦΙΛΩΤΑ 14, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο  (+30)232 102 0177, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Σχολη οδηγων Δημητρης Λαμπρινος.