Σε μια εποχή, όπου το μούσι και τα γένια έχουν γίνει το χαρακτηριστικό, που θα συναντήσεις σε μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού, ο σύγχρονος άνδρας φοιτητής γνωρίζει ότι δεν αρκεί απλώς να υιοθετεί ένα στυλ για την εμφάνισή του, αλλά πρέπει να είναι και περιποιημένος.

Ο Γιώργος, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το περίφημο Bar Beriko στην πόλη των Σερρών,  επί της οδού Μεραρχίας 49, το γνωρίζει πολύ καλά, γι’ αυτό και πλέον έχει αφιερωθεί στην τέχνη του μπαρμπέρη και ευτυχώς για εμάς, γιατί το κάνει εξαιρετικά.

Στο Bar Beriko, ένα κλασικό μπαρμπέρικο με μοντέρνες πινελιές στη διακόσμηση, η περιποίηση γίνεται απόλαυση για κάθε άνδρα. Κλασικό κούρεμα και ξύρισμα με φαλτσέτα, περιποίηση γενειάδας και προσώπου με τα καλύτερα προϊόντα, με τη γνώση και το μεράκι του Γιώργου. Εδώ θα βρεις, εξάλλου, πολλά δυσεύρετα προϊόντα για το στυλ και την περιποίηση των μαλλιών, όπως τα καλύτερα κεριά στην αγορά για μια ολοκληρωμένη φροντίδα στο σπίτι σου.

Άλλωστε, το πάθος του για την κομμωτική και το μεράκι του, ειδικά για το ανδρικό κούρεμα, είναι η βασική φιλοσοφία του Bar Beriko επί της οδού Μεραρχίας 49. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, αυτό το μπαρμπέρικο αποτελεί σημείο αναφοράς στην περιοχή των Σερρών για κάθε άνδρα που δίνει σημασία στην προσωπική του φροντίδα, και αγαπά το μοντέρνο τρόπο περιποίησης.

Πιστό στην αρχή της φιλικής εξυπηρέτησης, με γνώμονα πάντα το τι ταιριάζει σε κάθε άνδρα ξεχωριστά και τις προσωπικές του ανάγκες, το Bar Beriko προσφέρει τις ανάλογες υπηρεσίες σε κλασικό και μοντέρνο κούρεμα και ξύρισμα με τον πατροπαράδοτο τρόπο.

Όλα αυτά σε έναν χώρο που δίνει σημασία τόσο στην αισθητική όσο και στην καθαριότητα, γιατί η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης, που χρησιμοποιούν για τη σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας και τη φροντίδα των μαλλιών καθώς, θα το βρείτε ανοιχτό καθημερινά.

Το Bar Beriko, άλλωστε, έχει ένα διαφορετικό ύφος από τα κλασικά κουρεία – κομμωτήρια ανδρών. Το ίδιο, προσφέρει πέρα από τις κλασικές υπηρεσίες κουρέματος, υπηρεσία ξυρίσματος και περιποίησης γενειάδας με παραδοσιακό ξυράφι με εξαιρετικό τρόπο.

Για το Γιώργο, εξάλλου, το ξύρισμα και η περιποίηση είναι μία ολόκληρη ιεροτελεστία, που έχει ρίζες στις παλιές εποχές, όταν το μπαρμπέρικο αποτελούσε το κοινό σημείο συνάντησης των αντρών.

Κάτι που επίσης, οφείλεις να γνωρίζεις είναι πως ο Γιώργος, μπορεί να σου δώσει και πολλές συμβουλές για την περιποίησή σου, να σου προτείνει και να σε συμβουλέψει για το στυλ που σου ταιριάζει καλύτερα, αλλά και να προτείνει διάφορες αλλαγές σε όποιον το επιθυμεί.

Το Bar Beriko, τέλος, διαθέτει και προϊόντα αντρικής περιποίησης, τα οποία αγοράζοντάς τα έχεις τη δυνατότητα να συνεχίσεις ο ίδιος στο σπίτι σου, την μοναδική εμπειρία της περιποίησης.

Για οποιαδήποτε απορία ή το επόμενο ραντεβού σας μπορείτε να επισκεφθείτε το Bar Beriko επί της οδού Μεραρχίας 49 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 67880.