Η Ραμόνα Βλαντή έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τις παίκτριες του My Style Rocks.

Όχι τόσο με το στυλ της, αλλά με τις ατάκες της στις συμπαίκτριες της και τα όσα λέει στην κριτική επιτροπή.

Η γνωστή παίκτρια του reality show, άνοιξε το σπίτι της στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής, ΕΔΩ, και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο-έκπληξη που της ετοίμασε ο Γιώργο Σταγάκης και για τα όρια που βάζει στις δύο της κόρες.

Ο γάμος

«Ο γάμος μου ήταν έκπληξη. Με πήγε στο δημαρχείο και στην διαδρομή τσακωθήκαμε. Μόλις μπήκα στην αίθουσα είδα τις αδελφές του και όλους τους κοινούς μας φίλους. Ήμασταν 9 χρόνια μαζί αλλά χωρίσαμε. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές γιατί το οφείλουμε στα παιδιά μας» είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν αφήνει τα παιδιά της να παρακολουθήσουν τα επεισόδια της εκπομπής. «Τα παιδιά χρειάζονται όρια. Θα τους κάνει καλό όταν βγουν στην κοινωνία. Τα επεισόδια που βγάζω πολύ ένταση, δεν τους αφήνω να τα δουν».

Παράλληλα, η Ραμόνα εξηγεί τον λόγο που την πρώτη εβδομάδα της εκπομπής, δεν είναι ο εαυτό της. «Οι δικοί μου άνθρωποι με ρώταγαν τι είχα πάθει. Στην πρώτη εβδομάδα είχαμε γυρίσει έντεκα επεισόδια. Είχα να δω τα παιδιά μου εφτά μέρες» δήλωσε η ίδια, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για το ποια μέλη της κριτικής επιτροπής δεν γνώριζε πριν το παιχνίδι. «Την κυρία Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν την ήξερα. Είχα ακούσει ότι συνεργάζεται την Δέσποινα Βανδή. Τον Στέλιο Κουδουνάρη τον ξέρω και τον Χάρη Χριστόπουλο τον ήξερα από το Next Top Model.  Εάν ήταν ο Jean Paul Gaultier απέναντι μου δεν θα αντιδρούσα το ίδιο» ανέφερε.

 

Ωστόσο, η Ραμόνα μίλησε για την συμπαίκτρια της, Γεωργία Μάλλιου, καθώς η κόντρα και οι διαφωνίες μεταξύ τους συνεχίζονται. «Κάθε και σχολιάζει για δέκα λεπτά κάθε κοπέλα. Και λέει… λέει… λέει… Όμως δεν εφαρμόζει τίποτα από όσα λέει πάνω της. Μάλλον κάτι κάνει λάθος εκείνη και όχι εγώ» δήλωσε, ενώ ανέφερε πως η Γεωργία δεν διατηρεί φιλικές σχέσεις με τις συμπαίκτριες της.

Η οικονομική κρίση

Τέλος, αποκάλυψε το πως η οικονομική κρίση, των τελευταίων ετών, επηρέασε την επαγγελματική της ζωή. «Είχα ένα personal studio στην Γλυφάδα, σαν γυμναστήριο. Μετά τα capital controls αναγκάστηκα να το κλείσω. Όσον αφορά την τηλεόραση θα ήθελα κάτι σχετικό με την μόδα. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε ένα πάνελ και να σχολιάζω» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.instyle.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.