Το Καλοκαίρι είναι εδώ και όπως κάθε φοιτητής στην πόλη των Σερρών αρχίζει να κάνει τις βόλτες του στην κοιλάδα. Καφές, ποτάκια, φαγητό και ό, τι άλλο ακολουθήσει!

ΡαδιοΤαξί Σερρών

Εσύ πώς θα μετακινηθείς, λοιπόν, το έχεις σκεφτεί; Θέλεις ένα ασφαλές μέσο πάνω απ’ όλα, γρήγορο, άμεσο και κυρίως οικονομικό.

Για να σου μείνουν λεφτά για τα σφηνάκια σου το βράδυ και να γυρίσεις με ασφάλεια στο σπίτι σου υπάρχει το Ραδιοταξί Σερρών που θα κάνει τις μεταφορές σου παιχνιδάκι.

Έτσι, τα Ραδιοταξί Σερρών, σου δίνουν τη δυνατότητα να καλέσεις ταξί για τον προορισμό, που επιθυμείς, εντελώς δωρεάν και μόλις με 3.70 ευρώ για κάθε μετακίνηση.

ΡαδιοΤαξί Σερρών

Επιπλέον, στα Ραδιοταξί Σερρών, μπορείς να καλέσεις και μέσω της εφαρμογής, για Android και iPhone, με την οποία μπορείς να κάνεις κρατήσεις και μέσω internet.

ΡαδιοΤαξί Σερρών

Στην περίπτωση, μάλιστα, που έχεις και δικό σου αυτοκίνητο, στο κτίριο των Ραδιοταξί Σερρών, στην Προέκταση Δογάνης, θα βρεις την πιο οικονομική Diesel βενζίνη, πάντα με την γνωστή ποιότητα και την εγγύηση της SHELL.

ΡαδιοΤαξί Σερρών
ΡαδιοΤαξί Σερρών

Τα κεντρικά των ραδιοταξί Σερρών μπορείς να τα βρεις επί της οδού Προέκταση Δογάνης, Σέρρες. Μπορείς να επικοινωνήσεις και στο τηλέφωνο 23210 59100, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο Facebook  ΡαδιοΤαξί Σερρών.