Ραδιοταξί Σερρών στην πόρτα σου μόνο με 3.70 ευρώ η μετακίνηση με ένα τηλέφωνο στο 23210 59100

Κάθε φοιτητής, που καταφθάνει στις Σέρρες, συνειδητοποιεί αμέσως ότι δεν είναι δα και μια τόσο μικρή πόλη, όπως νόμιζε. Για το λόγο αυτό, λοιπόν, αλλά και για τις καθημερινές αργοπορίες προς τη σχολή, οι υπηρεσίες Ραδιοταξί Σερρών, του φαίνονται αμέσως, όχι μόνο απαραίτητες αλλά και πολύ αναγκαίες.

Άριστη και άμεση εξυπηρέτηση

Τα Ραδιοταξί Σερρών, άλλωστε, διαθέτουν την πιο άριστη και άμεση εξυπηρέτηση. Προσφέροντας διάφορες υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές, σε όλους τους φοιτητές της πόλης.

Δωρεάν κλήση & 3.70 ευρώ η μετακίνηση

Έτσι, τα Ραδιοταξί Σερρών, σου δίνουν τη δυνατότητα να καλέσεις ταξί για τον προορισμό, που επιθυμείς, εντελώς δωρεάν και μόλις με 3.70 ευρώ η μετακίνηση.

Εφαρμογή για Android και iPhone

Επιπλέον, τα Ραδιοταξί Σερρών, μπορείς να καλέσεις και μέσω της εφαρμογής, για Android και iPhone, με τα οποία μπορείς να κάνεις κρατήσεις και μέσω internet.

Προσφορές κάθε μέρα 
 • Δευτέρα διπλάσιοι πόντοι με κάθε γέμισμα
 • Τρίτη με 30 ευρώ καύσιμα, έχετε δωρεάν εξωτερικό πλύσιμο
 • Τετάρτη super μειωμένες τιμές σε αμόλυβδη και diesel
 • Πέμπτη διπλάσιοι πόντοι
 • Σάββατο και Κυριακή με 20 ευρώ καύσιμα, απολαμβάνεις δωρεάν καφέ για να δεις την αγαπημένη σου ομάδα
Άλλες υπηρεσίες

Εκτός από τις απλές μετακινήσεις, όμως, τα Ραδιοταξί Σερρών διαθέτουν και πολλές άλλες υπηρεσίες. Όπως ενοικιάσεις αυτοκινήτων και mini van, υπηρεσίες σοφέρ, εκδρομές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Οικονομική Diesel βενζίνη

Στην περίπτωση, μάλιστα, που έχεις και δικό σου αυτοκίνητο, στο κτίριο των Ραδιοταξί Σερρών, στην Προέκταση Δογάνης, θα βρεις την πιο οικονομική Diesel βενζίνη. Πάντα με την γνωστή ποιότητα και την εγγύηση της SHELL. Επίσης, το ίδιο, διαθέτει λιπαντικά, αξεσουάρ, ανταλλακτικά, λάστιχα, αίθουσα αναμονής και ψυχαγωγίας. Αλλά και καφέ και πλυντήριο αυτοκινήτων, για ακόμη περισσότερες υπηρεσίες και ευκολίες.

Κάρτα μέλους

Απόκτησε, τώρα, και την κάρτα μέλους των Ραδιοταξί Σερρών και επωφελήσου ακόμη περισσότερο, από τις ασυναγώνιστες προσφορές των προϊόντων και των καυσίμων, κερδίζοντας δεκάδες δώρα.

Φούλαρε & Κέρδισε

Στα Ραδιοταξί Σερρών SerresTAXI, κάθε φορά που βάζεις καύσιμα, σε περιμένουν φοβερές εκπλήξεις καθώς, όσα λίτρα βάζεις, τόσους πόντους παίρνεις πίσω! Τα δώρα που σε περιμένουν είναι  πολλά ενώ, όλους τους πόντους σου, μπορείς να δεις και online μέσα από το serrestaxi.gr και συγκεκριμένα από εδώ.

Για να είσαι Εγγλέζος στα ραντεβού σου

 1. Κάλεσε TAXI από την συσκευή σου
 2. Κάνε δωρεάν εγγραφή μέσω του site ή μέσω της Εφαρμογής
 3. Περίμενε 5 λεπτά για επιβεβαίωση (θα σε καλέσουν από το τηλ. κέντρο των Ραδιοταξί Σερρών που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο) για να σου δώσουν κωδικό πρόσβασης
 4. Ρύθμισε την συσκευή με τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σου και τον κωδικό που σου δώσανε
 5. Μπορείς αν θέλεις να ενεργοποιήσεις και το GPS του κινητού για άμεσο στίγμα
 6. Κάλεσε TAXI μέσω της εφαρμογής εντελώς δωρεάν (αν και εφόσον έχεις πρόσβαση στο internet)

WEBSITE: www.serrestaxi.gr
FACEBOOK: ΡαδιοΤαξί Σερρών
LOCATION: Προέκταση Δογάνης, Σέρρες
Τηλ.: (+30) 23210 59100

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here