Το να είσαι φοιτητής τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, είναι πολύ πιο περίπλοκο από όσο φανταζόμαστε. Η οικονομική κρίση μας έχει αγγίξει όλους και κάθε μέρα κοιτάμε όλο και πιο διστακτικά το πορτοφόλι που τείνει να αποτελεί πλέον ένα διακοσμητικό στοιχείο, ιίδως για εμάς τους φοιτητές.

Πώς μπορούμε, λοιπόν, να κάνουμε οικονομία και να περνάμε καλά ταυτόχρονα; Είναι σίγουρο πως υπάρχουν πολλοί τρόποι όμως ένας είναι ο καλύτερος. Αναφερόμαστε φυσικά στην βενζίνη και στα έξοδα που κάνεις για να γεμίσεις το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι σου.

Ιδίως τώρα που ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος, οι εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς ξεκίνησαν και ο ζεστός ήλιος μας προετοιμάζει για τις πρώτες αποδράσεις για μπάνιο στη θάλασσα, το αυτοκίνητο αρχίζει να χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο και άρα να καταναλώνει και περισσότερο βενζίνη.
Στις εγκαταστάσεις των Ραδιοταξί Σερρών SerresTAXI, πλέον όμως, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων (με πετρέλαιο και αμόλυβδη βενζίνη) που διαθέτουν. Φυσικά εκεί μπορείτε να αλλάξετε λάδια ή να αγοράσετε αξεσουάρ αυτοκινήτου σε πολύ καλές τιμές αλλά και να πλύνετε το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας με ενεργό αφρό στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Φούλαρε και Κέρδισε…

Παράλληλα, στα Ραδιοταξί Σερρών SerresTAXI, κάθε φορά που βάζεις καύσιμα, σε περιμένουν φοβερές εκπλήξεις καθώς, όσα λίτρα βάζεις, τόσους πόντους παίρνεις πίσω. Τα δώρα που σε περιμένουν είναι όντως πολλά ενώ, όλους τους πόντους σου μπορείς να δεις και online μέσα από το serrestaxi.gr και συγκεκριμένα από εδώ.

Τα Ραδιοταξί Σερρών θα βρεις:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here