Το ποδήλατο στην πόλη των Σερρών θα σου δώσει την δυνατότητα να κινείσαι παντού με ευκολία. 

Από την σχολή σου και τις βόλτες σου, έως τα καθημερινά σου ψώνια. Το Πετάλι είναι το ιδανικό κατάστημα για το ποδήλατο των ονείρων σου!

Το Πετάλι-Κατάστημα

Δημιουργήθηκε από ανθρώπους, που αγαπάνε το ποδήλατο. Κι έχουν ως στόχο τους, να καλύψουν τις ανάγκες κάθε ποδηλάτη. Προσφέροντας επώνυμα προϊόντα και λύσεις, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό.

Το Πετάλι, λοιπόν, βρίσκεται εδώ και χρόνια στο χώρο του ποδηλάτου. Με συνέχεια και συνέπεια, στηρίζει έμπρακτα το ποδήλατο. Το οποίο γνωρίζει όχι μόνο σαν αντικείμενο δουλειάς αλλά και σαν κομμάτι της ζωής του.

Το Πετάλι-Ποδηλασία

Επιπλέον, συνεργάζεται με πολλές επώνυμες εταιρείες. Οι οποίες μάλιστα φημίζονται για την αξιοπιστία και τα προϊόντα τους. Ενώ, φροντίζει συνεχώς να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων του.

Εκεί, άλλωστε, θα βρεις τα πάντα για το ποδήλατο και τον ποδηλάτη, με νέες, ποιοτικές, χρήσιμες και καινοτόμες προτάσεις, που συνεχώς ανανεώνονται. Στο κατάστημα ποδηλάτων Το Πετάλι, στο 1ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών – Δράμας, βρίσκεται λοιπόν, ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο κατάστημα ποδηλάτων.

Το Πετάλι-Ανταλλακτικά

Στο οποίο μπορείς να βρεις τα πάντα γύρω από το ποδήλατο. Αλλά και να ενημερωθείς για τις λύσεις, που σου ταιριάζουν και πάνω απ’ όλα, να εξυπηρετηθείς από εξειδικευμένο προσωπικό με σεβασμό στις ανάγκες σου.

Το Πετάλι, θα το βρεις επί της οδού 1ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών – Δράμας, αλλά και τηλεφωνικώς στο  (+30) 23210 27166, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Το Πεταλι.