Το ποδήλατο είναι το τέλειο μεταφορικό μέσο που θα σε βοηθήσει για τις μετακινήσεις σου μέσα στην πόλη. 

Εύχρηστο, βολικό στην μεταφορά και πολύ οικονομικό. Είναι μερικοί λόγοι που το κάνουν αγαπητό σε πολλούς.

Το Πετάλι είναι το ιδανικό κατάστημα για το ποδήλατο των ονείρων σου!

Το Πετάλι

Δημιουργήθηκε από ανθρώπους, που αγαπούν το ποδήλατο. Κι έχουν ως στόχο τους, να καλύψουν τις ανάγκες κάθε ποδηλάτη. Προσφέροντας επώνυμα προϊόντα και λύσεις, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό.

Το Πετάλι, λοιπόν, βρίσκεται εδώ και χρόνια στο χώρο του ποδηλάτου. Με συνέχεια και συνέπεια, στηρίζει έμπρακτα το ποδήλατο. Το οποίο γνωρίζει όχι μόνο σαν αντικείμενο δουλειάς αλλά και σαν κομμάτι της ζωής του.

Το Πετάλι-Κατάστημα

Σήμερα θα ανακαλύψουμε κάποιους από τους λόγους που έχει ένα τόσο μεγάλο φανατικό κοινό.

Είναι διασκεδαστικό 

Το Πετάλι-Ποδήλατο

Ένα εύχρηστο μέσο μεταφοράς που σε πηγαίνει όπου θέλεις μέσα στην πόλη χωρίς να σε μπλοκάρει στην  κίνηση της πόλης. Έρχεσαι σε επαφή με τη φύση και τους ανθρώπους χωρίς να εμποδίζεσαι από παράθυρα αυτοκινήτων.

Το πιο οικονομικό μέσο

Το Πετάλι-Οικονομικό μέσω

Δεν υπάρχει το άγχος της βενζίνης. Είσαι εσύ, οι δύο ρόδες σου και ο δρόμος. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο.

Κάνεις την τέλεια γυμναστική

Το Πετάλι-Τέλεια γυμναστική

Εκτός από την απόλαυση της βόλτας και της μετακίνησης κάνεις καθημερινά και την γυμναστική σου. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την μία ώρα ποδηλάτου καθώς θα αισθανθείς άλλος άνθρωπος.

Επιπλέον, το ίδιο, συνεργάζεται με πολλές επώνυμες εταιρείες. Οι οποίες μάλιστα φημίζονται για την αξιοπιστία και τα προϊόντα τους. Ενώ, φροντίζει συνεχώς να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων του.

Το Πετάλι, θα το βρεις επί της οδού 1ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών – Δράμας, αλλά και τηλεφωνικώς στο  (+30) 23210 27166, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Το Πεταλι.