Κρουστά, ροδοψημμένα, αφράτα, ευωδιαστά, πεντανόστιμα, αυτές είναι οι σκέψεις που μας έρχονται στο μυαλό με το που ακούμε τη λέξη πασχαλινό τσουρέκι.

Το αγαπάμε πάρα πολύ και ειδικά τώρα, την περίοδο του Πάσχα, έχει την τιμητική του. Είναι βλέπεις το ιδανικότερο, οικονομικότερο και πιο λαχταριστό δώρο που μπορείς να κάνεις σε κάποιον που αγαπάς.

Φέτος, λοιπόν, μπορείς να κάνεις στη μαμά σου το πιο όμορφο δώρο, ένα αφράτο τσουρεκάκι, το οποίο φυσικά είναι ιδανικό και για σένα αφού μπορείς να το φας οποιαδήποτε στιγμή της μέρας, με γάλα ή καφέ, από το ΕυαΜαρί.

Στο ΕυαΜαρί θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε τσουρέκια απλά ή γεμιστά, με επικάλυψη λευκής, μαύρης, ανάμοικτης ή κανονικής σοκολάτας για τους πιο ιδιαίτερους ουρανίσκους, αλλά και σκέτο για τους πιο παραδοσιακούς, που ξέρουν όμως να αναγνωρίζουν την ποιότητα και τα αγνά υλικά.

   

Φέτος το Πάσχα η γλύκα περισσεύει και είναι όλη με την υπογραφή του ΕυαΜαρί για σένα και την οικογένειά σου! Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις και τα πεντανόστιμα σιροπιαστά που φέρνουν όλη την παράδοση της γεύσης με μια μπουκιά.

Το  ΕυαΜαρί θα το βρεις:

  • Διεύθυνση Εθν. Αντίστασης & Αρχ. Μακαρίου (γων.), Σέρρες
  • Τηλέφωνο 23210 53020
  • Facebook ΕυαΜαρι
  • Web site www.evamari.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here