Ό, τι χρειαστείς για το νέο σου σπίτι στο κατάστημα Παπαϊωάννου θα το βρεις!

Το κατάστημα Παπαϊωάννου είναι ένα κατάστημα επίπλων με είδη σπιτιού, στο οποίο θα βρεις ό, τι θελήσεις για το νέο φοιτητικό σου σπίτι.

Το κατάστημα βρίσκεται στις Σέρρες εδώ και πολλά χρόνια και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη στο desing των επίπλων και όχι μόνο.

Το πιο όμορφο φοιτητικό σπίτι!

Έπιπλα μοντέρνα, νεανικά, παιδικά, σε πιο κλασικό στυλ που θα δώσουν στον κάθε χώρο το στυλ που του χρειάζεται.

Οι υπεύθυνοι είναι πλήρως ενημερωμένοι και καταρτισμένοι, ώστε να σου προσφέρουν αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις πάντα σύμφωνα με το στυλ αλλά και το δικό σου budget.

Ό, τι και αν χρειαστείς, λοιπόν για το νέο φοιτητικό σπίτι των ονείρων σου θα το βρεις εδώ στις πιο ασύλληπτες τιμές της αγοράς.

Στο κατάστημα θα βρεις: 
  • Έπιπλα σπιτιού
  • Έπιπλα γραφείου
  • Διακοσμητικά είδη
  • Είδη φωτισμού
  • Είδη μπάνιου
  • Είδη κουζίνας

Με δύο καταστήματα ένα στο κέντρο της πόλης των Σερρών Διονυσίου Σολωμού 60, Σέρρες και το υποκατάστημα megastore, όπου θα ανακαλύψετε τα πάντα και το οποίο βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό-Κόμβος Λευκώνα Σερρών δεν γίνεται να μην βρεις αυτό που πραγματικά αναζητάς!

Επισκέψου τώρα το κατάστημα που προτιμάς ή μπες στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα και κάνε τις αγορές σου άμεσα, γρήγορα και χωρίς καμία επιβάρυνση. Καθώς, τα έπιπλα θα έρθουν στην πόρτα σου από το άρτιο και πλήρως εξοπλισμένο προσωπικό.

FACEBOOK: Παπαϊωαννου – Home Plus Stores
WEBSITE: papaioannou-sa.gr
LOCATION: Διονυσίου Σολωμού 60, Σέρρες
Τηλ.: (+30) 23210 996 90 και (+30) 23210 659 06

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here