Ο Φάρος Βιβλιοχαρτοπωλείο το σημείο που χρειάζεται κάθε νέος φοιτητής 

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «Ο Φάρος» είναι ένα σημείο κατατεθέν για κάθε νέο φοιτητή στην πόλη των Σερρών. Ο οποίος, μάλιστα, θέλει να είναι απόλυτα εξοπλισμένος για τη σχολή του.

Εδώ και 22 χρόνια

Ο Φάρος Βιβλιοχαρτοπωλείο, βρίσκεται στην πόλη των Σερρών εδώ και 22 χρόνια και είναι το δεύτερο παλαιότερο βιβλιοπωλείο της πόλης.

Βιβλία, χαρτικά & είδη γραφικής ύλης

Εδώ θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από τα καλύτερα βιβλία και σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε ό, τι επιπλέον χρειάζεστε. Τόσο για τις σπουδές όσο και για τις επιπλέον αναζητήσεις σας. Βιβλία, χαρτικά, είδη γραφικής ύλης και πολλά ακόμη είναι μερικά από αυτά.

Νέες παραλαβές

Με πλήρη ενημέρωση για όλες τις νέες παραλαβές και με πολλή αγάπη για το αντικείμενο και τα βιβλία θα σου προσφέρουν πάντα αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Ενώ, επίσης, θα σε βοηθήσουν να βρεις και ό, τι χρειάζεσαι.

Σύνεργα φοιτητή για τη σχολή

Κάθε φοιτητής που αναζητά τα απαραίτητα σύνεργα για τη σχολή του πράγματι θα τα βρει εδώ. Κι αυτό καθώς η ποικιλία είναι τεράστια και τα είδη αμέτρητα.

Αναλώσιμα

Είδη σχεδίου, αναλώσιμα και ό, τι άλλο επιθυμεί για τις καθημερινές του ακαδημαϊκές ανάγκες. Επιπλέον, με κάθε σου επίσκεψη μπορείς να κάνεις την ανάλογη παραγγελία, ζητώντας τα πράγματα που θέλεις για το μάθημά σου. Απλούστατο!

Προσφορές

Τέλος, στο βιβλιοχαρτοπωλείο «Ο Φάρος» μπορείς να ενημερωθείς για όλες τις προσφορές που υπάρχουν κάθε περίοδο του χρόνου και να επωφεληθείς από αυτές.

FACEBOOK: Βιβλιοχαρτοπωλείο «Φάρος»
LOCATION: Διονυσίου Σολωμού 13 , Σέρρες
Τηλ.: (+30) 23210 23925

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here