Τα φρούτα και τα λαχανικά σου προσφέρουν δύναμη και ενέργεια που μέσα στη μέρα σου είναι απαραίτητη. ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ

Μία σαλάτα μπορεί να αποτελέσει από μόνη της ένα ολοκληρωμένο γεύμα και να σου δώσει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι. ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ

Αλλά και τα φρούτα μπορούν να αποτελέσουν το γλυκό μέσα στη μέρα σου και να σου δώσουν όλες τις βιταμίνες που χρειάζεσαι.

Στο Μοδιάνο θα ανακαλύψεις έναν ‘κήπο’ στο κέντρο της πόλης! Η ποικιλία του τεράστια και πάντα με τα πιο φρέσκα προϊόντα.

Το Μοδιάνο-Φρέσκα φρούτα

Το κατάστημα βρίσκεται στις Σέρρες από το 1986, δίπλα σε κάθε φοιτητή που είναι μακριά από το σπίτι του και έχει επιθυμήσει τις φρεσκοκομμένες λαχταριστές σαλάτες της μαμάς του. Εδώ θα τις έχει και θα τις εντάξει στη διατροφή του σε καθημερινή βάση.

Επίσης θα βρεις μία τεράστια ποικιλία σε

  • ζυμαρικά
Το Μοδιάνο-Ζυμαρικά
  • λάδι & μπαχαρικά
Το Μοδιάνο-Λάδι
  • όσπρια & σάλτσες
Το Μοδιάνο-Σάλτσες

Που θα συνοδέψουν τέλεια το φαγητό σου. Κάνοντάς το να θυμίζει κάτι από την μαγειρική της μαμάς σου.

Η σχέση ποιότητας και τιμής βρίσκεται εδώ, καθώς τα πιο αγνά και γευστικά προϊόντα θα τα βρεις στις καλύτερες τιμές και με προσφορές που εναλλάσσονται κάθε εβδομάδα. Ενώ το καλύτερο είναι πως με την επίδειξη του φοιτητικού σου πάσο απολαμβάνεις έκπτωση 15% σε όλες τις αγορές σου.

Το Μοδιάνο θα το βρεις επί της οδού Πλατεία Εμπορίου 1, Σέρρες και τηλεφωνικώς στο 23210 26315 και όλα τα οπωρολαχανικά θα βρίσκονται στην πόρτα σου. Τόσο απλά! Και μην ξεχάσεις να επισκεφτείς και την σελίδα του στο facebook Οπωροπωλείο”ΤΟ Μοδιάνο”.