Το μανάβικο στο οποίο απολαμβάνεις 15% έκπτωση με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο σου!

Τα λαχανικά και τα φρούτα είναι το Α και το Ω στην διατροφή σου. Ειδικότερα όταν είσαι φοιτητής και τα γεύματα σου είναι κάπως ιδιόρρυθμα, ένα φρούτο το απόγευμα θα σε γλυκάνει και θα σε δυναμώσει.

Χρειάζεσαι ένα σημείο μέσα στην πόλη που θα σου προσφέρει τα προϊόντα της γης με τον πιο φυσικό τρόπο. Χωρίς συντηρητικά και με όλη την θρεπτική τους αξία.

Το Μοδιάνο-Λαχανικά

Το Μοδιάνο είναι ένα οπωροπωλείο στην καρδιά της πόλης που σου προσφέρει ό, τι πιο φρέσκο. Για κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.

Το κατάστημα βρίσκεται στις Σέρρες από το 1986, δίπλα σε κάθε φοιτητή που είναι μακριά από το σπίτι του και έχει επιθυμήσει τις φρεσκοκομμένες λαχταριστές σαλάτες της μαμάς του. Εδώ θα τις έχει και θα τις εντάξει στη διατροφή του σε καθημερινή βάση.

Το Μοδιάνο-Λαχανικά και Φρούτα

Ακόμη, κατά το απογευματάκι που θα θέλεις κάτι γλυκό, υγιεινό και χορταστικό εδώ θα βρεις τα πιο ζουμερά και γευστικά φρούτα που θα σε δροσίσουν και θα σε γεμίσουν ενέργεια.

Το Μοδιάνο-Φρέσκα Φρούτα

Επίσης θα βρεις μία τεράστια ποικιλία σε ζυμαρικά, λάδι, μπαχαρικά, όσπρια & σάλτσες που θα συνοδέψουν τέλεια το φαγητό σου. Κάνοντάς το να θυμίζει κάτι από την μαγειρική της μαμάς σου.

Το Μοδιάνο-Ζυμαρικά
Το Μοδιάνο-Σάλτσες

Η σχέση ποιότητας και τιμής βρίσκεται εδώ, καθώς τα πιο αγνά και γευστικά προϊόντα θα τα βρεις στις καλύτερες τιμές και με προσφορές που εναλλάσσονται κάθε εβδομάδα. Ενώ το καλύτερο είναι πως με την επίδειξη του φοιτητικού σου πάσο απολαμβάνεις έκπτωση 15% σε όλες τις αγορές σου.

Το Μοδιάνο

Το Μοδιάνο θα το βρεις επί της οδού Πλατεία Εμπορίου 1, Σέρρες και τηλεφωνικώς στο 23210 26315 και όλα τα οπωρολαχανικά σου θα βρίσκονται στην πόρτα σου. Τόσο απλά!